Ενημέρωση για την υγιεινή διατροφή στην Δ΄τάξη 17/01/2024

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Δράσεις, Εκπαιδευτικά προγράμματα, Εργαστήρια Δεξιοτήτων | , στις 17-02-2024

εικόνα Viber 2024 01 17 19 32 29 963 2Στα πλαίσια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων και συγκεκριμένα της θεματικής ενότητας της Διατροφής, προσκαλέσαμε την διαιτολόγο- διατροφολόγο κα Τζούλια Παπαλιά για να ενημερωθούμε και να επιλύσουμε τις απορίες μας σχετικά με την υγιεινή διατροφή.

Μετά την αποδοχή της πρόσκλησης, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, επισκέφτηκε την τάξη μας η κα Παπαλιά. Η ενημέρωση έγινε στο περιβάλλον της σχολικής αίθουσας, διήρκησε δύο διδακτικές ώρες και περιελάμβανε παρουσίαση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και διαδραστικών δραστηριοτήτων, με στόχο την απόκτηση γνώσεων σε θέματα διατροφής. Αφιερώθηκε χρόνος στην επίλυση των αποριών και στην απάντηση ερωτήσεών μας με σκοπό την εφαρμογή της υγιεινής διατροφής στην καθημερινή ζωή.

Στο τέλος ως κίνηση ευχαρίστησης της χαρίσαμε ζωγραφιές σχετικές με την υγιεινή διατροφή. Από την μεριά της μας έκανε δώρο σακουλάκια με υγιεινά μπισκότα.

Ευχαριστούμε πολύ την κα Παπαλιά για την αποδοχή της πρόσκλησης και για τον χρόνο που διέθεσε για ν’ αποκτήσουμε γνώσεις σημαντικές για τη διατροφή μας!

Ευχές και αγάπη για τους/τις μαθητές/μαθήτριες του 34ου Δ.Σ. Αθηνών

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Γιορτές, Διάφορα, Δράσεις, Πολιτιστικές | , στις 15-02-2024

1234Συνεχίζοντας την πολύ ωραία επικοινωνία μας με τους/τις μαθητές/μαθήτριες του 34ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών δημιουργήσαμε ζωγραφιές, ευχετήριες κάρτες και γράψαμε ευχές στην αγγλική και ελληνική γλώσσα και τα στείλαμε με την αγάπη μας και την προσδοκία ότι όλες οι ευχές μας για ένα καλύτερο έτος σ’ έναν καλύτερο κόσμο θα πραγματοποιηθούν.

Ο κ. Κωνσταντίνος Βούλγαρης, εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας που είχε την αρχική ιδέα και μας έδωσε το έναυσμα της επαφής αυτής, ανάρτησε στο blog του το γεγονός.

Οι φίλες και οι φίλοι μας από την πανέμορφη Ορεστιάδα μας έστειλαν τις ευχές τους για καλή χρονιά.
Τους ευχαριστούμε θερμά!

Όπως μας γράφει ο Οδυσσέας, η πόλη ιδρύθηκε το 1923.
It’s the newest town in Greece.

Η ανάρτηση εδώ → Από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας

Διαχείριση κρούσματος διεισδυτικής στρεπτοκοκκικής λοίμωξης A (iGAS) στο σχολικό περιβάλλον

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Γονείς, Διάφορα, Εκπαιδευτικοί | , στις 06-02-2024

Κατευθυντήριες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αναφορικά με τα προληπτικά μέτρα σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος διεισδυτικής στρεπτοκοκκικής λοίμωξης ομάδας Α (iGAS) στο σχολικό περιβάλλον.

Στρεπτόκοκκος-iGAS διαχείριση στο σχολείο.pdf

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση