ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΣΑΕΚ) ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ

Δυνατότητες που προσφέρονται  από το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) «Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας.

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) «Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) «Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας ανήκει στο Υπουργείο Υγείας, και είναι μια σχολή με μακρόχρονη ιστορία που έχει εκπαιδεύσει μεγάλο αριθμό Βοηθών Νοσηλευτών, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έχουν αποκατασταθεί επαγγελματικά.
Προσφέρει  πτυχίο επιπέδου 5 (σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων) και αναγνωρίζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν στο Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο την ειδικότητα ‘’Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας’’ της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας – Γ.Ν. Πέλλας-Ν.Μ. Έδεσσας, είτε να αιτηθούν την επιλογή τους με απλή αίτηση στην γραμματεία της σχολής από 19/8 ως 13/9/2024. Οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ του τομέα Υγείας «Βοηθός Νοσηλευτή» έχουν την δυνατότητα κατάταξης στο Γ΄ εξάμηνο σπουδών.
Επισυνάπτεται αφίσα για τις εγγραφές του εκπαιδευτικού έτους 2024-25.

Εγγραφές 2024 ΣΑΕΚ Γ.Ν. Έδεσσας