Ψηφιακός – Τουριστικός – Πολιτιστικός οδηγός πόλης των Γιαννιτσών

Το δήθεν νοικοκύρεμα (εδώ και 10 χρόνια) του δήμου Πέλλας | Πέλλα 24

http://www.visitpella.gr

Επισκεφθείτε το Δήμο Πέλλας με μερικά μόνο clicks
Ο Δήμος Πέλλας, στην προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες και στον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών προχώρησε στην δημιουργία του ψηφιακού τουριστικού οδηγού. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την πολιτιστική και τουριστική κληρονομιά του δήμου, επενδύοντας στη χρήση νέων τεχνολογιών. Μέσα από την ιστοσελίδα ή με μια απλή εφαρμογή από το κινητό θα μπορούμε πλέον όλοι, δημότες και επισκέπτες, μαθητές και δάσκαλοι, να «περιηγηθούμε» ψηφιακά στο δήμο Πέλλας. Να ενημερωθούμε για μνημεία και επισκέψιμους προορισμούς και να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν σε εκδηλώσεις και δράσεις για την προώθηση του τουρισμού και πολιτισμού στην περιοχή μας.

Ο επισκέπτης/μαθητής/δημότης μπορεί να μπαίνει στην ιστοσελίδα και να περιηγείται στο περιεχόμενο, να δημιουργεί (δωρεάν) τον προσωπικό του λογαριασμό και να επιλέγει ποιά σημεία τον ενδιαφέρουν περισσότερο (μουσεία, διαδρομές, μνημεία κλπ.) δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο έναν προσωπικό τουριστικό οδηγό. Στην ενότητα ‘Trip Planner’ (Προγραμματισμός ταξιδιού) μπορεί να καταχωρεί τις ημερομηνίες που θα επισκεφτεί την περιοχή και να οργανώνει το ημερήσιο πρόγραμμα επισκέψεων. Από την ενότητα ‘Προτιμήσεις’ μπορεί να καθορίζει τι είδους ενημερώσεις θέλει να λαμβάνει (π.χ. για πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές διοργανώσεις κλπ). Η πλατφόρμα παρέχει αξιόπιστη πληροφόρηση για τα σημεία του δήμου. Επιπλέον, προτείνονται διαδρομές τις οποίες θα μπορεί ο θεατής να ακολουθήσει ώστε να αποκομίσει μια μοναδική εμπειρία. Η εφαρμογή λειτουργεί αρχικά σε 2 γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά), με δυνατότητα επέκτασης για την προσθήκη επιπλέον γλωσσών σε επόμενη φάση.
Ελπίζοντας ότι θα απολαύσετε την «περιήγηση» σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα αλλά και να κατεβάσετε την εφαρμογή για να γνωρίσουμε όλοι τις ομορφιές και την ιστορία του δήμου Πέλλας.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Πέλλας