Μήνας: Νοέμβριος 2021

Πανελλαδικές 2022: Σε ποια μαθήματα θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Οι μαθητές/τριες της τελευταίας τάξης Γενικού Λυκείου και οι απόφοιτοι-υποψήφιοι/ες, οι οποίοι/ες θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2022,  θα εξεταστούν σε τέσσερα (4) μαθήματα και θα είναι υποψήφιοι/ες για… Διαβάστε περισσότερα »

Πανελλαδικές 2022: Υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ από 1-13 Δεκεμβρίου

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2022 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό… Διαβάστε περισσότερα »

3 Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Το θέμα της συγκεκριμένη ημέρας είναι “η πλήρης συμμετοχή και ισότητα”, η οποία ορίζεται ως το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία να συμμετέχουν πλήρως στη ζωή και την ανάπτυξη των… Διαβάστε περισσότερα »

Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή – Black Friday: δεκάλογος για την προστασία του καταναλωτικού κοινού

H Black Friday, που φέτος είναι στις 26 Νοεμβρίου 2021, είναι ένας νέος σχετικά θεσμός για τη χώρα μας που σημειώνει αλματώδη άνθηση και δημιουργεί ιδιαίτερο ενθουσιασμό και προσμονή στο… Διαβάστε περισσότερα »

Διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Η έμφυλη βία ως φαινόμενο στη σημερινή πραγματικότητα».

Το Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο… Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορία της Τέχνης και Εκπαιδευτικό – Θεατρικό Παιχνίδι από το E-Learning του ΕΚΠΑ

Ένα νέο επιμορφωτικό πρόγραμμα διατίθεται αυτό το διάστημα από το E-Learning του ΕΚΠΑ σχετικά με την ιστορία της τέχνης και το εκπαιδευτικό – θεατρικό παιχνίδι. Απονέμεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το… Διαβάστε περισσότερα »

Καθορισμός των συντελεστών βαρύτητας των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων ΓΕΛ

Υ.Α. Φ.253.1/ 148469 /Α5/18-11-2021 Καθορισμός των συντελεστών βαρύτητας των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων ΓΕΛ, των ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών για εισαγωγή στα Α.Ε.Ι., στις Α.Ε.Α., στις σχολές των Α.Σ.Ε.Ι. και… Διαβάστε περισσότερα »

Μάρτιο – Απρίλιο οι Προκαταρκτικές εξετάσεις για τα Σώματα Ασφαλείας

Διενέργεια προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) για την εισαγωγή στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος, στις Στρατιωτικές Σχολές, στις Σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος και στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των… Διαβάστε περισσότερα »

Ο έφηβος και το περιβάλλον του στην πανδημία: “Τα εφόδια της Ψυχοεκπαίδευσης” 

Webinar από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Ε.Κ.Π.Α. (Α΄ Ψυχιατρική Κλινική, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «Κώστας Στεφανής» – Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.) και την Ένωση Γονέων Παπάγου –… Διαβάστε περισσότερα »

Ψήφισμα για τον θάνατο της εκπαιδευτικού Μαρίας Σαλαμάνη

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου ΓΕ.Λ. Γιαννιτσών, μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της αγαπημένης συναδέλφου, Μαρίας Σαλαμάνη, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους. Εκτιμώντας την πολύχρονη και… Διαβάστε περισσότερα »

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα ενημέρωσης των γονέων και κηδεμόνων

Για την επίδοση του παιδιού σας μπορείτε να ενημερωθείτε με τους παρακάτω τρόπους: επίσκεψη στο σχολείο (*) (απαιτείται τηλ. ραντεβού και πιστοποιητικό edupass) τηλεφωνικά (x) στο τηλ. 2382083311 μέσω e-mail… Διαβάστε περισσότερα »

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ο δεύτερος περίπατος του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Δευτέρα 15-11-2021 θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος περίπατος. Η λήξη του περιπάτου ορίστηκε στις 12:00. Yπενθυμίζουμε: 1. οι μαθητές και οι μαθήτριες προσέρχονται στους προκαθορισμένους χώρους χωρίς… Διαβάστε περισσότερα »

Συγκέντρωση ειδών διατροφής για «Tο Χαμόγελο του Παιδιού».

Σχετικό έγγραφο: το με αρ. πρ. 129517/Δ2/12-10-2021 εισερχόμενο έγγραφο του οικείου Υπουργείου Σας ενημερώνουμε ότι ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως κάθε χρόνο έτσι και… Διαβάστε περισσότερα »

«Προκήρυξη Εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας B’ εξεταστικής περιόδου 2021»

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 έως και τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 23.59 θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά αιτήσεις συμμετοχής των… Διαβάστε περισσότερα »

Ψηφιακός – Τουριστικός – Πολιτιστικός οδηγός πόλης των Γιαννιτσών

http://www.visitpella.gr Επισκεφθείτε το Δήμο Πέλλας με μερικά μόνο clicks Ο Δήμος Πέλλας, στην προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες και στον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών προχώρησε στην δημιουργία… Διαβάστε περισσότερα »

Έγκριση διεξαγωγής Αγώνων Επιχειρηματολογίας – Αυθόρμητου Λόγου

Εγκρίθηκε η διεξαγωγή των Αγώνων Επιχειρηματολογίας – Αυθόρμητου Λόγου που διοργανώνονται από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας και τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ02 του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ.. Οι… Διαβάστε περισσότερα »