Μήνας: Οκτώβριος 2021

Επέτειος 28ης Οκτωβρίου 1940

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών για την αντιμετώπιση του covid-19, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της28ης Οκτωβρίου το σχολείο εκπροσωπήθηκε από την σημαιοφόρο και τους παραστάτες. Από την γιορτή της… Διαβάστε περισσότερα »

To «edupass.gov.gr» επεκτείνεται στις σχολικές μονάδες από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου

Ποιοι είναι υπόχρεοι υποβολής στην πλατφόρμα edupass.gov.gr δήλωσης συμμετοχής με φυσική παρουσία στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία στις δημόσιες σχολικές μονάδες Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία… Διαβάστε περισσότερα »

Λειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στον χώρο του Στρατιωτικού Μουσείου Γιαννιτσών

Ανακοίνωση τύπου της II Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού που αφορά στη λειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στον χώρο του Στρατιωτικού Μουσείου Γιαννιτσών: Σας γνωρίζουμε, ότι στο κέντρο του πεζόδρομου της πόλης των Γιαννιτσών,… Διαβάστε περισσότερα »

«2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη»

«2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη» του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας ΑΜΚΕ, Δ.Τ. Envolve Entrepreneurship Greece για μαθητές/-τριες Δ.Ε. της χώρας- σχ. έτος 2021-2022. Στόχος του… Διαβάστε περισσότερα »

Τρόπος εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Τρόπος εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποψηφίων Γενικού Λυκείου από το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 και εφεξής σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4186/2013 (Α’ 193),… Διαβάστε περισσότερα »

Η εγκύκλιος για την Ενισχυτική Διδασκαλία Ειδικών Μαθημάτων (Ε.Δ.Ε.Μ.) των μαθητών/τριών της Γ’ τάξης Λυκείου

  Ανακοινώθηκε η εγκύκλιος για την οργάνωση της Ενισχυτικής Διδασκαλίας Ειδικών Μαθημάτων (Ε.Δ.Ε.Μ.) των μαθητών/τριών της Γ’ τάξης Λυκείου  για το σχολικό έτος 2021-2022, η οποία περιλαμβάνει τα εξεταζόμενα στις… Διαβάστε περισσότερα »

Το φθινόπωρο οι Προκαταρκτικές εξετάσεις για τα Σώματα Ασφαλείας

Διενέργεια προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) για την εισαγωγή στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος, στις Στρατιωτικές Σχολές, στις Σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος και στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των… Διαβάστε περισσότερα »

Προσοχή!!! σε παραπλανητικό μήνυμα με θέμα: “ΕΠΕΙΓΟΝ: Απαιτείται ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου “

Αν έχετε ήδη προχωρήσει στις ενέργειες που αναφέρει το μήνυμα “ΕΠΕΙΓΟΝ: Απαιτείται ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου “  θα πρέπει να προχωρήσετε άμεσα σε αλλαγή του κωδικού πρόσβασης σας από το… Διαβάστε περισσότερα »