ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ « ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ »

the strings of music 2        ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ « ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ »


 Στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος που διεξάγουμε κατά τη φετινή χρονιά με θέμα την        παραδοσιακή μουσική , την Πέμπτη 12 Μαρτίου τα παιδιά θα δουν στο χώρο του σχολείου την παράσταση μικτής τεχνικής « της μουσικής τα νήματα » από την καλλιτεχνική ομάδα ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ .
Πρόκειται για μια απρόβλεπτη συναυλία με μουσικές από διάφορα μέρη του κόσμου. Μια κωμική   παράσταση χωρίς λόγια αποτελούμενη από ξεχωριστά σκετς με μαριονέτες σε ρόλους μουσικών και δύο κουκλοπαίκτες που συμμετέχουν από την μια πλευρά σε μια παράσταση κουκλοθεάτρου και από την άλλη σε μια παράσταση μιμικής με πρωταγωνιστές τους ίδιους .
Η παράσταση έχει ταξιδέψει σε 17 διεθνή φεστιβάλ στην Ελλάδα (Κιλκίς),στην Ευρώπη (Ιταλία, Τενερίφη, Κύπρο),Τουρκία , Ν.Αφρική και Ν. Κορέα.
Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ το παιδί .
Δεν διαταράσσεται το πρόγραμμα του σχολείου.
Σημείωση : Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να δει κάποιο παιδί την παράσταση παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.
Για κάθε παράσταση που βλέπουμε εντός και εκτός σχολείου τα εισιτήρια( αποδείξεις ) φυλάσσονται στο σχολείο για πιθανό έλεγχο και είναι πάντα στη διάθεση σας για όποιον γονιό θελήσει .

λίγα λόγια για την ομάδα ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ

 

Ανακοίνωση

Μετά την τελευταία δειγματοληψία νερού και τις αναλύσεις που έγιναν και μας κοινοποιήθηκαν στις 16/2/2015, σας ενημερώνουμε ότι:το νερό στις Δημοτικές Κοινότητες Λητής, Δρυμού, Μελισσοχωρίου και Πενταλόφου η τιμή της παραμέτρου των Νιτρικών (ΝΟ3) Βρίσκεται πάνω από το επιτρεπόμενο νομοθετικό όριο.
Αυτό κατά τους ειδικούς οφείλεται στην μεγάλη βροχόπτωση και τις πλημμύρες το νερό των οποίων απορροφήθηκε στον υδροφόρο ορίζοντα, παρασέρνοντας νιτρικά. Σταδιακά θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.
Μέχρι τότε καλό θα είναι οι κάτοικοι των παραπάνω οικισμών να μη χρησιμοποιούν το νερό για πόση και μαγείρεμα.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Ω. για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και της βελτίωσης της ποιότητας του νερού, προέβειστη σύναψη σύμβασης με το Αριστοτέλειο Πανεπηστήμιο Θεσσαλονίκης τόσο για την πραγματοποίηση των αναλύσεων όσο και για την αναζήτηση λύσεων, σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς της πολιτείας.
Θα σας ενημερώσουμε στην επόμενη δειγματοληψία που θα πραγματοποιηθεί.
ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α.Ω.