Προβολή ταινιάς!

Τι γίνεται όταν η τάξη μας μετατρέπεται σε αίθουσα σινεμά; Βάλαμε τις πυτζάμες μας, φτιάξαμε ποπ κορν και ζεστή σοκολάτα και απολαύσαμε την προβολή της ταινίας παρέα με τους φίλους μας και μια ζεστή κουβέρτα!

00 0 2 1 2 2 2 3 2 4 2 5 2 6 2

Χριστουγεννιάτικα μαγειρέματα και κάλαντα στη γειτονιά!

Μέσα στις χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες υπήρχε μαγειρική, κέφι και τραγούδι. Με τα παιδιά φτιάξαμε δέντρο από σφολιάτα, μελομακάρονα, σοκολατένια κουκουνάρια αλλά δεν παραλείψαμε να βγούμε και στη γειτονιά να ψάλλουμε τα κάλαντα όλοι μαζί!

.jpg .jpg .jpg 1 .jpg .jpg 1 .jpg .jpg .jpg .jpg .jpg .jpg .jpg .jpg

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή έγινε παρέα με γονείς και παιδιά. Φτιάξαμε και διακοσμήσαμε μπισκοτόσπιτα, ψάξαμε κρυμμένα μηνύματα στην άχνη, στολίσαμε τη μαμά μας χριστουγεννιάτικο δέντρο, βάλαμε τη μύτη στον Ρούντολφ χωρίς να βλέπουμε. Παίξαμε, γελάσαμε και διασκεδάσαμε πολύ!

0 1 1 1 2 1 3 1 4 1 5 1 6 1 7 1 8 1 9 1 10 1 11 12 13

“Ασφαλώς κυκλοφορώ με τον ΚΟΚ που αγαπώ” – Εκδρομή σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

Στα πλαίσια του εργαστηρίου δεξιοτήτων “Ασφαλώς κυκλοφορώ με τον ΚΟΚ που αγαπώ” τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, τα σήματα, τους φωτεινούς σηματοδότες αλλά και τις έννοιες: πεζός, διάβαση, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.α. Δημιουργήσαμε παρέα οδικά δίκτυα με πινακίδες και μάθαμε τη χρησιμότητα της καθεμίας. Φτιάξαμε φωτεινούς σηματοδότες, μάθαμε για τον “Σταμάτη” και τον “Γρηγόρη” και κατασκευάσαμε το δικό μας αυτοκίνητο. Σε συνδυασμό με την συγκεκριμένη θεματική επισκεφτήκαμε το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στον Πολυχώρο Nouvelle στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου τα παιδιά με βιωματικό τρόπο γνώρισαν πως είναι να κυκλοφορώ με ασφάλεια στον δρόμο!

0 01 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10