Transnational Project Meeting του προγράμματος Erasmus+ G.A.M.E. απο 16-20 Ιουλίου στο 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου

Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα το Trnsnational Project Meeting του προγράμματος Erasmus+ G.A.M.E. “Genius and Mission in Education”, στο 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου.

Η συνάντηση αυτή είναι η τελευταία που γίνεται, στα πλαίσια του προγράμματος G.A.M.E. και ουσιαστικά ολοκληρώνεται αυτό το δίχρονο ταξίδι του σχολείου μας, μαζί με τα 5 σχολεία  απο Ιταλία το  I.C. Montemurro – Gravina, που ήταν και το σχολείο συντονιστής, το  Marupes Vidusskola απο την Λετονία, το  Liceul Ortodox “Episcop Roman Ciorogariu απο Oradea Ρουμανίας, το  Gradinita CU Program Prelungit nr. 52 απο Oradea Ρουμανίας και το  IES de Infiesto απο Ισπανία.

Στη συνάντηση θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το κλείσιμο του προγράμματος αλλά και ποια είναι τα  αποτελέσματα και τα συμπεράσματα  που προκύπτουν  απο τις δρασεις στα πλαίσια αυτού του προγράμματος και τέλος ο τρόπος διάχυσης των αποτελεσμάτων αυτών στην τοπική κοινωνία αλλά και προπάθεια εφαρμογής τους στην διδασκαλία μέσα στην τάξη.

Στη συνάντηση αυτή θα παρευρίσκονται μόνο εκπαιδευτικοί απο τα υπόλοιπα σχολεία. Συνολικά 15 εκπαιδευτικοί απο τα προαναφερόμενα σχολεία και 8 Έλληνες απο το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου θα συνεργαστούν αυτές τις 4 ημέρες.

Οι φιλοξενούμενοι καθηγητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν αρχαιλογικούς   και πολιτιστικούς  χώρους και να ξεναγηθούν σε αυτούς.

 

Το πρόγραμμα της συνάντησης

 

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση