Εκδήλωση αγάπης απο το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου και τα Γραφεία Π.Ε. Α/θμιας & Β/θμιας

DSCN9627

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου και τα Γραφεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Β/θμιας & Α/θμιας  Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, με τις υπεύθυνες τις κ Δέσποινα Μιχελάκη και  Βασιλική Ιππέκη.

Την εκδήλωση προλόγησαν ο Δ/ντής του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου κ Μιχαηλίδης Βασίλειος και ο εκπαιδευτικός κ Χατζηγεωργίου Γιώργος.  Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετσιμούς  η κ Μιχελάκη Δ. , η Ιππέκη Β., ο πρόεδρος του ΔΣ του δήμου Ωραιοκάστρου κ Αθ. Καρύδης, ο πρόεδρος της Β/θμιας  Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου κ Παν. Πορφιριάδης. Την επιμέλεια της παρουσίασης της εκδήλωσης είχε η υποδιευθύντρια κ Δ. Υφαντίδου.

Έγινε η παράδοση του αμαξιδίου στην Κωνσταντίνα, η οποία ευχαρίστησε όλους δηλώνοντας  ότι «…τώρα το αμαξίδιο είναι τα πόδια μου».

Συγκλονιστικοί ήταν στις ομιλίες τους οι δυο γονείς Ευαγγελία και Παναγιώτης, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν αλλά και ότι πρόκειται για ένα θαύμα όπως είπε ο πατέρας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το μουσικό σύνολο acoustic trio αποφοίτων του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου και με την επίδοση των αναμνηστικών στα σχολεία, τους φορείς και τους ιδιώτες που βοήθησαν στην προσπάθεια.

Το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθεια με οποιοδήποτε τρόπο και

 

η…. προσπάθεια για όποιον έχει ανάγκη συνεχίζεται.

DSCN9653DSCN9617DSCN9604DSCN9683eikona DSCN9682DSCN9650DSCN9636 DSCN9602DSCN9633 DSCN9656 DSCN9663 DSCN9676 DSCN9655 DSCN9660 DSCN9659 DSCN9658

Δείτε βίντεο με δήλωση της Κωνσταντίνας εδώ

Δείτε βίντεο της μητέρας Ευαγγελίας εδώ

Δείτε βίντεο του πατέρα Παναγιώτη εδώ

Δείτε βίντεο της Υπεύθυνης Γραφείου Π.Ε. Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης κ Δέσ. Μιχελάκη  εδώ

Δείτε βίντεο της Υπεύθυνης Γραφείου Π.Ε. Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης Βασ. Ιππέκη εδώ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση