Μάρτιος 2016 αρχείο

Το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2016

Με την δέουσα επισημότητα συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες στην παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε επι της οδού Κομνηνών την Παρασκευή 25 Μαρτίου. Υπεύθυνη η καθηγήτρια φυσικής αγωγής κ Κατερίνα Ναστούλα   Δείτε φωτογραφίες και βίντεο απο την παρέλαση των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας….

Συνέχεια ανάγνωσης

Η γιορτή της 25ης Μαρτίου

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΑΕΔ πραγματοποιήθηκε και η φετινή γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 10.30 πμ. Η γιορτή ξεκίνησε με την ανάγνωση του μηνύματος του υπουργού Παιδείας κ Φίλη και αμέσως μετά ξεκίνησε η γιορτή, που ήταν χωρισμένη σε δυο μέρη. Στο πρώτο μέρος μαθήτριες διάβασαν κείμενα και …

Συνέχεια ανάγνωσης

Η “δεύτερη γνώμη” … είναι γεγονός!!!

Η “δεύτερη γνώμη” πήρε σάρκα και οστά!!! Είναι πια γεγονός! Κάποιοι θα αναρωτιούνται σε τι αναφερόμαστε. Μα για την e-εφημερίδα του σχολείου μας. Και φυσικά μια “δεύτερη γνώμη” πάντα είναι χρήσιμη, όπως αναφέρει η υπεύθυνη του εγχειρήματος, εκπαιδευτικός – φιλόλογος Ανατολή Γκαγκοπούλου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Επίσκεψη μαθητών του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου στην Αρσις

Επίσκεψη στον ξενώνα της Αρσις πραγματοποίησε στις 26 Φεβρουαρίου ομάδα μαθητών με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό – φιλόλογο κ Φρόσω Κατσιούλη στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος ” Η δυναμική της γλώσσας στην περιβαλλοντική συγκυρία”.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τσικνοπέμπτη στο 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου

Κάτω απο μια ηλιόλουστη ημέρα “τσίκνησαν” μαθητές και εκπαιδευτικοί του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου. Η ημέρα ξεκίνησε με περίπατο και αφού ολοκληρώθηκαν οι τυπικές διαδικασίες (είσοδος στις τάξεις, έλεγχος απόντων), στήθηκαν οι ψησταριές, άναψαν οι φωτιές, άρχισε να παίζει η μουσική και μετά απο λίγο όλοι χόρευαν σε αποκριάτικους ρυθμούς. Δεν άργησε να μεγαλώσει η παρέα, …

Συνέχεια ανάγνωσης

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση