Erasmus Κύπρος 2019

       

   

   Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού προγράμματος κινητικότητας για την εκπαίδευση και την κατάρτιση, 28 μαθητές και 4 εκπαιδευτικοί από το 2ο ΕΠΑ.Λ Περιστερίου του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, επισκέφθηκαν την  Λευκωσία της Κύπρου.  Οι συμμετέχοντες κατανεμήθηκαν σε 2 ομάδες, που η κάθε μία αποτελείτο από 14 μαθητές  από την Β΄και Γ΄τάξη και 2 εκπαιδευτικούς. Η 1η ροή ταξίδεψε από 25/01/2019 έως 08/02/2019 και η 2η ροή από 09/03/2019 έως 23/03/2019.

   Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των δύο ομάδων παρακολούθησαν  επιμορφωτικό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας – Intercollege University of Nicosia –  με τίτλο «Υπολογιστικά μοντέλα cloud και η χρήση τους στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας» για να βελτιώσουν τις γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητές τους.

   Επιπρόσθετα οι μαθητές συμμετείχαν σε πολιτισμικές επισκέψεις στα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της Λευκωσίας και ξεναγήσεις στη Λεμεσό και τη Πάφο.

   Στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς απονεμήθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης,  η διάρκεια του προγράμματος  ήταν 15 ημέρες και όλα τα έξοδα των μαθητών και των συνοδών καθηγητών καλύφθηκαν από το πρόγραμμα Erasmus+.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση