Πρόσκληση υποβολής αίτησης για συμμετοχή στο μεταλυκειακό έτος τάξη Μαθητείας περιόδου 2020-2021

   

     Με την προκήρυξη περίπου 3.000 θέσεων μαθητείας συνεχίζεται για την περίοδο 2020-2021 η λειτουργία του «Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας» για τους αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας. Στο σχολείο μας έχει εγκριθεί να λειτουργήσει η ειδικότητα Τεχνικός Οχημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους μέχρι τη Κυριακή 20/12/2020 στις 23.59′. Οι αιτήσεις καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους στη διεύθυνση e-mathiteia.minedu.gov.gr.

    Αν κάποιος/α απόφοιτος/η του σχολείου μας αντιμετωπίζει δυσκολίες στην υποβολή της αίτησης ή στην ανάρτηση των απαραίτητων δικαιολογητικών, μπορεί να προσέλθει στο σχολείο την Πέμπτη 17/12 από τις 8.30 έως τις 13.30. Λόγω των περιοριστικών μέτρων θα πρέπει προηγούμενα να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το σχολείο για το κλείσιμο ραντεβού. Μπορούν να προσέρχονται και απόφοιτοι άλλων ειδικοτήτων.

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-21

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση