Χρόνια πολλά Ελλάδα!!

Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!!Χρόνια πολλά κι ελεύθερα σε όλους τους Έλληνες!!

Χρόνια πολλά κι ελεύθερα

στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου!!!

Ευχαριστήριο Συλλογου Γονέων & Κηδεμόνων

Και, μετά από την κινητοποίηση των δεκατεσσάρων ημερών, που ξεκίνησε από την πρωτοβουλία της Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, 65 κούτες και πολυσυσκευασίες νερού έφτασαν σήμερα, 24 Μαρτίου, στην Ελασσόνα!

Ένα μεγάλο  μπράβο στα παιδάκια μας, αλλά και στους γονείς του σχολείου μας,

που τόσο θερμά και γρήγορα και με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης & τροφίμων για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας!!

Ευχαριστούμε επίσης τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας, την διευθύντρια μας Μαρία Θεοχάρη για την βοήθειά τους, ώστε να μεταφερθούν τα πράγματα στην Φλώρινα και να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους .

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την κυρία Άννα Μπαφίτη και το Παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας

για την ευκαιρία που έδωσε στα παιδάκια μας να καταλάβουν την έννοια της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς!

Να είστε όλοι καλά!

Ευχαριστήριο του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας για την ανταπόκριση των Φλωρινιωτών στην δράση του για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Τηλεκπαίδευση από Τρίτη 16/03 έως 29/3/2021

 

 

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου,

Σας κάνουμε γνωστό πως σύμφωνα με την με Αρ.Πρ.29657/ΓΔ4/12-03-2021 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ   από την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και μέχρι 29/03/2021 αναστέλλονται τα μαθήματα διά ζώσης και θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά από τις 14:10 μ.μ. έως τις 17:20 μ.μ..

Τις διευθύνσεις του WEBEX των δασκάλων μπορείτε να τις βλέπετε στη σελίδα του σχολείου (https://blogs.sch.gr/2dimamynt/category/ekpaideytikoi/ ), πατώντας πάνω στο όνομα κάθε εκπαιδευτικού.

Αν χρειάζεστε βιβλία, τετράδια ή αντικείμενα των παιδιών από το σχολείο μπορείτε να έρθετε στο σχολείο την Τρίτη από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:00 π.μ. για να τα πάρετε.

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Αφίσα Φλώρινα ΕΕΣ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας για την απλόχερη συνδρομή τους σε αγαθά από είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας!! Η αλληλεγγύη είναι σπουδαίο μάθημα για τα παιδιά μας!!!

Καλή Αποκριά!!!

IMG_0700

Μια  πολύ όμορφη κίνηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά μας!! Καλή Αποκριά σε όλους!!

Καλή Αποκριά!
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου

υς!!!

Εγγραφές στην Α΄τάξη για το σχολικό έτος 2021-2022

2Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

 

Σας γνωρίζουμε ότι  οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών/τριών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, για το σχολικό έτος 2021-2022, θα πραγματοποιηθούν

από 1 έως 20 Μαρτίου 2021.

Κατά το σχολικό έτος 2021-2022 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως και 31-12-2015.

Επισημαίνεται ότι κατά την περίοδο των εγγραφών, αποτελεί ευθύνη της Διευθύντριας της  σχολικής  μονάδας  η μέριμνα για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ).Για το λόγο αυτό:

  • Προκειμένου να ορισθεί η ώρα υποβολής της αίτησης εγγραφής κάθε γονέα/κηδεμόνα απαιτείται  να κλειστεί ραντεβού μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τη Διεύθυνση του σχολείου στο τηλέφωνο 2386022353.

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 α του άρθρου 7 του Π.Δ. 79/2017 (Α 109), όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 44 του Ν. 4777/2021 (Α 25) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

  • Αίτηση (δίνεται από το σχολείο)
  • Βιβλιάριο Εμβολίων μαθητή/τριας
  • Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή/τριας
  • Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας ανήκει στα όρια της σχολικής περιφέρειας (άρθρο 5 ΠΔ 79/2017 (Α 109) όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 23 του Ν. 4559/2018 (Α 142).
  • Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.
  1. Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού φοίτησης», το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας για την εγγραφή του/της στο δημοτικό.
  2. Το Πιστοποιητικό Φοίτησης στο νηπιαγωγείο εκδίδεται με τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων (15 Ιουνίου 2021) και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο εγγραφής.

 

Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης, μπορούν να εγγράφονται στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο. Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών/τριών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Προαιρετικού Ολοήμερου Προγράμματος ( 15:00) εφόσον κατατεθεί σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων τους.

 

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια

Μαρία Θεοχάρη