πυγολαμπίδες

Εγώ συνεχίζω με τα έντομα, ελπίζω και σεις. Τις ξέρετε τις πυγολαμπίδες; οι παππούδες σας τις λέγανε, όταν ήταν μικροί, κωλοφωτίτσες, για ρωτήστε τους… Σας έχω λοιπόν εδώ μια μουσική ιστορία, για κάποιες πυγολαμπίδες κολυμβήτριες, με μακριές ξανθές κοτσίδες και πράσινα κοκαλάκια, που φορούν μπικίνια με κόκκινες λωρίδες και κόκκινα σκουφιά, κάνουν βουτιές από ψηλά και  βγάζουνε  τσιρίδες. Παρακαλώ μελετήστε το, τραγουδήστε το και χορέψτε το! θα έχουμε συνέχεια με αυτό, αφού το μάθετε….

6 σχόλια στο “πυγολαμπίδες

  1. Η μαμά μου είπε ότι όταν ήταν μικρή, έπιαναν τις πυγολαμπίδες, τις έδεναν σε κλωστή και τις γυρνούσαν γύρω γύρω κι αυτες σχημάτιζαν έναν φωτεινό κύκλο.
    Εγώ βέβαια τη μάλωσα και τις είπα ότι δεν ήταν σωστό που τις βασάνιζαν τις καημενες.

  2. Ωραίο!!!Μια και έχουν ξανθές κοτσίδες οι πυγολαμπίδες και επειδή δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκονται τα μαλλιά σας μετά από τόσο καιρό να σας πούμε ότι αύριο ανοίγουν τα κομμωτήρια ! Και το κούρεμα και το κλάδεμα τώρα με μάσκα και γάντια!
    Όσο αφορά για το φως που βγάζουν, τυχερές οι πυγολαμπίδες γιατί δεν πληρώνουν και Δ.Ε.Η.
    Γελάστε λίγο το γέλιο κάνει καλό!

Τα σχόλια είναι κλειστά.