Ο Giuseppe Arcimboldo ήταν Ιταλός ζωγράφος, γνωστός για την δημιουργία πορτρέτων που αποτελούνταν από διάφορα υλικά, όπως φρούτα, λαχανικά κλπ. “Ήρθε και έδεσε” λοιπόν πολύ ωραία με το e Twinning έργο μας και αποτέλεσε αντικείμενο της σημερινής μας ενασχόλησης. Αναμένουμε τα έργα των συνεργατών μας για να δούμε και την δική τους οπτική.
Με μεγάλη μας χαρά παραλάβαμε τους σπόρους που μας έστειλαν οι Ισπανοί φίλοι μας, τους οποίους θα σπείρουμε στον κήπο του Νηπιαγωγείου αλλά και στο σπίτι μας για να τους δούμε να μεγαλώνουν!
Αξιοποιήσαμε μια εφαρμογή για να κάνουμε τα λαχανικά να μιλήσουν και να εξηγήσουν στους φίλους μας, πώς είναι τα ονόματα των λαχανικών στην δική μας γλώσσα! Αντίστοιχα βίντεο θα δημιουργήσουν και οι άλλες χώρες και έτσι θα δημιουργήσουμε ένα Pictionary που θα σας παρουσιάσουμε όταν θα ετοιμαστεί!