Εθελοντική δράση γονέων…ένα εικαστικό εργαστήρι στην αυλή μας!

Στα πλαίσια του σχεδίου δράσης του σχολείου μας “Σχέσεις σχολείου οικογένειας “και με στόχο την αισθητική αναβάθμιση του αύλειου χώρου,σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων η οργάνωση εθελοντικής δράσης ,προκειμένου να ζωγραφιστούν τα εσωτερικά τοιχεία της αυλής,καθώς πριν αρκετά χρόνια είχε γίνει κάτι αντίστοιχο για ένα  μικρό τμήμα  της αυλής και είχε μείνει ανολοκλήρωτο ως έργο.

Έτσι με την πολύτιμη βοήθεια της κας Φωτεινής ,που είναι την φετινή χρονιά συνεργάτης του σχολείου ,πήραμε μπογιές,πινέλα ,φορέσαμε προστατευτικές ποδιές και χωρισμένοι σε μικρές ομάδες ,γονείς , παιδιά και νηπιαγωγοί ξεκινήσαμε ..τη ζωγραφική.

Η αυλή μας άρχισε σιγά σιγά να ομορφαίνει και να γίνεται εντυπωσιακή με όλα τα στοιχεία που ξεκινήσαμε  σταδιακά να αραδιάζουμε  όπως ,ζωάκια,λουλούδια,έντομα,στοιχεία της φύσης.Όλοι οι ζωγράφοι του σχολείου ξεδίπλωσαν το μεράκι και το ταλέντο τους για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

αυλη4 αυλη7

αυλη6 αυλη 1α

αυλη 2α 

αυλη11 1 αυλη12 1

Τα εικαστικά στην αυλή θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη δράση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο…