Bravo schools 2023-Έπαινος συμμετοχής

Με μεγάλη χαρά λάβαμε μόλις σήμερα τον έπαινο συμμετοχής του σχολείου μας στον 6ο Πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό Bravo schools για τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης

ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Παραθέτουμε το e-mail που λάβαμε

Αγαπητοί μας εκπαιδευτικοί, 

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Bravo Schools 2023, είμαστε στην ευχάριστη θέση να κλείσουμε αυτή τη χρονιά με τη βεβαιότητα ότι η νέα γενιά, εφοδιασμένη με περισσότερη ενημέρωση, ενσυναίσθηση και δημιουργικότητα συνεχίζει να μας εμπνέει!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή σας στο Bravo Schools 2023 και να δεσμευτούμε για την συνεχή υποστήριξη της ποιοτικής εκπαίδευσης στη βιώσιμη ανάπτυξη. 

Σας επισυνάπτουμε τις βεβαιώσεις συμμετοχής στο Bravo Schools 2023το logo του Πρεσβευτή των 17 Παγκόσμιων Στόχων που μπορούν να κατέχουν οι μαθητές/τριες  που συμμετείχαν  καθώς και τον σύνδεσμο στον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή εκδήλωση  των βραβεύσεων. 

 Τέλος σας προτρέπουμε να καταγράψετε την πρακτική συμμετοχής του σχολείου σας στο παγκόσμιο δίκτυο του WORLDS LARGEST LESSON 

Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι σε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα Bravo Schools 2024, με περισσότερες πρωτοβουλίες και διάθεση για δημιουργία. 

Σας ευχαριστούμε πολύ

Εκπαιδευτικό τμήμα

QualityNet Foundation

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας για την προσπάθειά τους!