“η ιστορία μου…” από το κινηματογραφικό εργαστήρι

Το κινηματογραφικό εργαστήρι του σχολείου δημιούργησε φέτος την ταινία μικρού μήκους «η ιστορία μου…». Η ταινία συμμετείχε στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό του φεστιβάλ κινηματογράφου Χανίων «Ιστορίες για ν ακουστούν». Ευχαριστούμε… Διαβάστε περισσότερα »

Δράσεις της Ομάδας Γαλλοφωνίας κατά το σχολικό έτος 2023-24

Δείτε εδώ τις δράσεις της Ομάδας Γαλλοφωνίας κατά το σχολικό έτος 2023-24 : https://drive.google.com/file/d/1HYyTDlkUeGE-JBYCO8GTE8cVDoZdTCvS/view  

Μουσικοθεατρική παράσταση: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 παρουσιάστηκε στο  Μέγαρο της Κομοτηνής για το κοινό της πόλης , μία μουσικοθεατρική  εκδήλωση  με τον τίτλο «Κωνσταντινούπολη» . Συμμετείχαν από κοινού η Χορωδία του… Διαβάστε περισσότερα »

Ομάδα Τοπικής Ιστορίας, «Κάθε σχολειό την Ιστορία του και το δικό μας ΠΡΩΤΟ»

Δείτε το βίντεο που δημιούργησε η ομάδα Τοπικής Ιστορίας, «Κάθε σχολειό την Ιστορία του και το δικό μας ΠΡΩΤΟ»

Εκπαιδευτική εκδρομή στην Καβάλα

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  πραγματοποιήσαμε εκπαιδευτική εκδρομή στην Καβάλα. Σε αυτή συμμετείχαν 30 μαθητές του σχολείου μας που είναι μέλη των  Περιβαλλοντικών Ομάδων του σχολείου μας, με αρχηγό την… Διαβάστε περισσότερα »

Εκδήλωση βράβευσης των σχολείων για τη σχολική δράση «Πάμε Ανακύκλωση» του Δήμου Κομοτηνής για το σχολικό έτος 2023-2024

Την Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των σχολείων του Δήμου Κομοτηνής,  για τη συμμετοχή τους στη σχολική δράση «Πάμε Ανακύκλωση». Το σχολείο μας συμμετέχει στη δράση του… Διαβάστε περισσότερα »

Αναδιαμόρφωση και Υποστήριξη ΤΥ-ΖΕΠ & ΔΥΕΠ

Λήψη αρχείου