Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Γυμνάσιό μας

Ο εορτασμός της εθνικής μας επετείου πραγματοποιήθηκε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία και με συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από όλες τις τάξεις του Γυμνασίου .
Οι μαθητές αφηγήθηκαν το ιστορικό της επανάστασης υποδυόμενοι τους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας και τα ιδανικά μας και παρουσίασαν ένα σύντομο θεατρικό έργο, με τίτλο ‘το Καραούλι’.


Η χορωδία του Γυμνασίου μας πλαισίωσε πολύ όμορφα τη γιορτή με τραγούδια όπως ‘Άκρα του Τάφου Σιωπή’ , ‘Ελευτεριά’, ‘Ο Απρίλης με τον ‘Έρωτα’ κ.α.
Η γιορτή μας ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας και με συμμετοχή μαθητών αλλά και καθηγητών και γονιών που ανέβηκαν στη σκηνή και χόρεψαν όλοι μαζί.

Η επιμέλεια της γιορτής έγινε από τους καθηγητές : Παναγιώτα Μαρτάκη, Γιόλα Βουτσινά, Μαρία Παναγιώτου και Κωνσταντίνο Αγριόδημο .


Ευχαριστούμε επίσης για τη βοήθειά τους καθηγητές : Κωνσταντίνο Καραβίτη και Πελαγία Ταμπακάκη , και ιδιαίτερα τον κ. Βαγγέλη Κωστόπουλο για την τεχνική υποστήριξη.
Ένα μεγάλο Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν !!!!
Και του χρόνου !

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/1gymchal/2019/04/02/%ce%bf-%ce%b5%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-25%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση