cropped εικόνα Viber 2024 06 18 12 59 12 787

Μήνας: Δεκέμβριος 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου εύχονται στους μαθητές, στις μαθήτριες και στις οικογένειές τους
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το 2013.
Το σχολείο περιμένει τους μαθητές και τις μαθήτριές τους στις 8-01-2013.

Τίτλοι Προόδου

Οι Τίτλοι Προόδου του Α’ τριμήνου του σχολικού έτους 2012-2013 θα δοθούν στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών των Γ’, Δ’, Ε’ ΚΑΙ ΣΤ’ τάξεων την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 από τις 14:00 έως τις 15:00. Οι γονείς των μαθητών των Α’ και Β’ τάξεων θα ενημερωθούν από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων την ίδια ημέρα και ώρα.

Ημερίδα με τίτλο “Παιδί & Τροχαία Ατυχήματα”

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης σας προσκαλεί στην Ημερίδα με θέμα: “Παιδί και Τροχαία Ατυχήματα”. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2012 από τις 10:00 έως 16:00 στο Ολύμπιον (πλατεία Αριστοτέλους) Αίθουσα ‘Παύλος Ζάννας’. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αγορά μικροφωνικής από Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας προχώρησε στην αγορά υπερσύγχρονης μικροφωνικής συσκευής. Η προηγούμενη μικροφωνική είχε κλαπεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το Σχολείο ευχαριστεί θερμά για την δωρεά του Συλλόγου.

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για την ανανέωση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του εργαστηρίου πληροφορικής. Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος προμήθευσε το εργαστήριο με ολοκαίνουριες οθόνες, πληκτρολόγια, ποντίκια και πύργους. Έτσι μπορέσαμε να αντικαταστήσουμε όλη την παλιά τεχνολογία. Επίσης προχώρησε στην αγορά και δωρεά 2 βιντεοπροβολέων, μαζί με τα στηρίγματα και τις οθόνες, που τόσο πολύ τα είχαμε ανάγκη. Να μη ξεχάσουμε βέβαια και τον αντιγραφέα ήχου.

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση