cropped εικόνα Viber 2024 06 18 12 59 12 787

Μήνας: Απρίλιος 2012

Είναι γλυκό σαν μέλι…

Σήμερα ο κος Ροδόπουλος Παναγιώτης του Δ2 τμήματος μίλησε στα παιδιά του σχολείου για τη μελισσοκομία και παρουσίασε τη δουλειά που έκαναν οι μαθητές/τριες στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος. Η παρουσίαση είχε αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και τα παιδιά έμαθαν πολύτιμες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα τα παιδιά κατενθουσιάστηκαν από αυτά που είδαν. Στην ιστοσελίδα του σχολείου θα αναρτηθεί η παρουσίαση. Μπράβο στους μαθητές του Δ2 και στον δάσκαλό τους κ. Ροδόπουλο Παναγιώτη. Περιμένουμε κι άλλα…

Ανθοέκθεση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

2 Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Στις 2 Απριλίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε για να τιμήσει την ημέρα γέννησης του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, του γνωστού συγγραφέα παιδικών παραμυθιών. Για το λόγο αυτό στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθούν αρκετές εκδηλώσεις. Θα γίνουν διάφορες προβολές που έχουν σχέση με το παιδικό βιβλίο, θα πραγματοποιηθεί θεατρικό δρώμενο από τους μαθητές/τριες του Ε1 τμήματος με τίτλο:”Συναντούμε τους αγαπημένους μας ήρωες”, θα παρουσιαστούν δράσεις που αναπτύχθηκαν στα πλαίσια της φιλαναγνωσίας, τα παιδιά θα ανταλλάξουν βιβλία ενώ στον 1ο όροφο του σχολείου μας θα λειτουργεί έκθεση σελιδοδεικτών και γλυπτών με πρώτη ύλη το βιβλίο. Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους της βιβλιοθήκης κα Γεράση Άννα και κ. Πατσιαβούρα Απόστολο για αυτή τους την πρωτοβουλία.

7ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

Το σχολείο μας παίρνει μέρος στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος στον αγώνα δρόμου 1.000μ. με τη συμμετοχή αρκετών μαθητών και μαθητριών. Ο Αγώνας είναι αφιερωμένος στην Προστασία του Περιβάλλοντος και περνάει το μήνυμα ότι “ο αγώνας για το περιβάλλον είναι μαραθώνιος” Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετέχουν αλλά και στη γυμνάστρια του σχολείου κα Μπάρμπα Αναστασία για την προώθηση και πραγματοποίηση της συμμετοχής του σχολείου μας.

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση