ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 19 /5/2023 και την Δευτέρα 22/5/2023 το νηπιαγωγείο μας θα παραμείνει κλειστό ,λόγω των βουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο.



Λήψη αρχείου

ΟΜΙΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ!

Την Τετάρτη 16 Μαϊου, πραγματοποιήθηκε στο νηπιαγωγείο μας  ομιλία από την ψυχολόγο Φωτεινή Ιωαννίδη, η οποία είναι προϊσταμένη του τμήματος προαγωγής και πρόληψης υγείας του Δήμου Αμαρουσίου, με θέμα: <<Βαδίζοντας από το νηπιαγωγείο στο Δημοτικό>>.Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την ψυχολόγο κι άλλα θέματα που τους απασχολούσαν σε σχέση με τα παιδιά τους και έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση. Ευχαριστούμε την ψυχολόγο για την ανταπόκρισή της στο κάλεσμά μας και όλους τους γονείς που παρευρέθηκαν.

IMG 7505IMG 7500

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ!



Λήψη αρχείου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 10ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ DIMAND Α.Ε.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 10ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και την εταιρεία DIMAND Α.Ε.   για τη δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο νηπιαγωγείο μας , που μας δίνει πολύτιμα εργαλεία για το εκπαιδευτικό μας έργο.



Λήψη αρχείου

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ!

Το νηπιαγωγείο μας επισκέφτηκε το Ζωολογικό Μουσείου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα παιδιά είχαν μια όμορφη εμπειρία βλέποντας ζώα όλων των ειδών.