Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης έφτιαξαν υπέροχες χριστουγεννιάτικες κάρτες στους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων γράφοντας αισιόδοξα μηνύματα και δημιουργώντας το δικό τους επισκεπτήριο αγάπης, για όσους νοσηλεύονται σε ογκολογικά νοσοκομεία.
Ημερήσια αρχεία: 15 Δεκεμβρίου 2021

Βαθμολογία Α’ τριμήνου
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι η βαθμολογία του Α’ τριμήνου θα επιδοθεί σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο στους μαθητές την Τετάρτη 22-12-2021.
Οι γονείς των Α’ και Β’ τάξεων θα ενημερωθούν για την πρόοδο των μαθητών τηλεφωνικά.

Η Ε’2 τάξη για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία 3-12-2021
Αφού παρακολουθήσαμε τη μουσικοχορευτική παράσταση που διοργάνωσε ο ΣΕΕ κ. Παρασκευόπουλος Μαρίνος και μεταδόθηκε διαδικτυακά, συζητήσαμε για τα άτομα με αναπηρία και θυμήθηκαμε όσα είχαμε πει την Ημέρα Αθλητισμού για τους Παραολυμπιακούς αγώνες.

Έπειτα η κυρία Ελένη έγραψε στον πίνακα τη λέξη “αναπηρία” και κάναμε καταιγισμό ιδεών. Στη συνέχεια, μεταφέραμε όσα συλλέξαμε σε χαρτόνι.
Τέλος, κάναμε κολάζ σε χαρτόνι (είχαμε φέρει εικόνες και φράσεις που να σχετίζονται με το θέμα).
Η ΣΤ’ τάξη για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία 3-12-2021

Το Νεανικό Πλάνο στο σχολείο μας!!!
Το σχολείο μας με χαρά υποδέχεται το Νεανικό Πλάνο!
Τα παιδιά μας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δύο καταπληκτικες βραβευμένες ταινίες:
“Το αγόρι και ο κόσμος” (Α’, Β’, Γ’ τάξεις) και
“Τα Χριστούγεννα της Λουτσία” (Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξεις)
την Τρίτη 21,την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021.
Οι ταινίες συνοδεύονται από εκπαιδευτικό υλικό για συζήτηση και αναστοχασμό!

Σημαντική επισήμανση για τα σχολικά γεύματα
Η εταιρεία Ποτ Παν που επιμελείται τα σχολικά γεύματα μας ενημέρωσε για τα εξής:
Η κασετίνα με τα μαχαιροπίρουνα είναι πολλαπλών χρήσεων.
Κάθε παιδάκι, όταν θα τα χρησιμοποιεί, μετά θα τα δίνει στους γονείς του για πλύσιμο και θα ξαναμπαίνουν στην κασετίνα για την επόμενη μέρα.
Εαν σε περίπτωση το χάσουν ή καταστραφεί, έχουν δικαίωμα να λάβουν ακόμα ένα (1) σετ και μόνο.
Είναι πολύ σημαντικό που καταργήθηκε το μιας χρήσης – πλαστικό κουβέρ, μιας και είναι ευθύνη όλων μας να προστατεύουμε το περιβάλλον με όσο το δυνατό λιγότερα απόβλητα.
Παρακάτω σας παραθέτουμε το μενού για τον μήνα Δεκέμβριο.


























