Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Υπόμνημα για το διορισμό των διοριστέων Νηπιαγωγών του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2008

Υπόμνημα για το διορισμό των διοριστέων Νηπιαγωγών του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2008 στάλθηκε στο Υπουργείο Παιδείας και κονοποιήθηκε στον Πρωθυπουργό τηΑποτέλεσμα εικόνας για ασεπ εκπαιδευτικωνς Ελλάδος κ.Τσίπρα Αλέξη, στον Υπουργό Παιδείας κ.Φίλη, στο Σύμβουλο του Υπουργού Παιδείας κ. Πολίτη Γεώργιο, στη Διευθύντρια του Τμήματος Διορισμών κα Καρδαμίτση Ευδοκία και στον Υπεύθυνο Γραφείου του Υπουργείου Παιδείας κ. Κατσαρό Τάκη.


Από: Αδιόριστοι νηπιαγωγοί                     Αθήνα 23/11/2015

Διοριστέοι ΑΣΕΠ 2008                                 Αρ. Πρωτοκόλλου : 189526

Προς:

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων

Κοιν:

1. Πρωθυπουργό Ελλάδος, Κ.Τσίπρα Αλέξη
2. Υπουργό παιδείας κ.Φίλη
3. Συμβούλου υπουργού παιδείας, Κ.Πολίτη Γεωργίου
4. Διευθ. Τμήματος Διορισμών, Κα Καρδαμίτση Ευδοκία
5. Υπεύθυνο γραφείου υπουργείου παιδείας, κ.Κατσαρό Τάκη


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑ
Θέμα: Διορισμός διοριστέων νηπιαγωγών ΠΕ60 του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2008

Αξιότιμοι κύριοι και κυρία,

Μετά από 7 χρόνια διεξαγωγής του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών με αριθμό προκήρυξης 3Π/2008 ακόμη παραμένουμε αδιόριστοι οι διοριστέοι νηπιαγωγοί ΠΕ60. Η υπομονή που έχουμε επιδείξει μέχρι στιγμής, λόγω της οικονομικής καταστάσεως στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί έχει τελειώσει. Είμαστε εκπαιδευτικοί που ενώ επιτύχαμε σε έναν διαγωνισμό με χιλιάδες άλλους εξεταζόμενους, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια παραμένουμε άνεργοι ή μερικώς απασχολούμενοι ως αναπληρωτές έχοντας περιέλθει σε ένα οικονομικό και ψυχικό αδιέξοδο. Η συνεχώς παρατεινόμενη μεταβατική περίοδος έχει καταχραστεί την υπομονή, το φιλότιμο και τις ατομικές μας δυνάμεις.

Ζητούμε τον ΑΜΕΣΟ διορισμό μας και την αποκατάσταση αυτής της τεράστιας αδικίας που έχουμε υποστεί. Πριν τη λήξη του έτους 2015 απαιτούμε να οριστεί ημερομηνία διορισμού μας ώστε να μπορούμε και εμείς από μια υπεύθυνη θέση να προσφέρουμε στην εκπαίδευση και στα παιδιά που τόσο αγαπάμε. Για να κάνουμε το συγκεκριμένο λειτούργημα έχουμε σπουδάσει, εξεταστήκαμε επανειλημμένως και εργαστήκαμε επί σειρά ετών σε απομακρυσμένες ακόμη και δυσπρόσιτες περιοχές. Δε ζητάμε κάτι παραπάνω από το αυτονόητο, τα σχολεία μας αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα κυρίως από την έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού και αντί να κάνετε μαζικούς διορισμούς δεν έχετε προβεί καν στους προβλεπόμενους.

Αναμένουμε σύντομα θετική απάντηση στο αίτημα μας ειδάλλως θα προσφύγουμε και εμείς με τη σειρά μας στη δικαιοσύνη διεκδικώντας αυτό που με τόσο ζήλο μας στερείτε τόσα χρόνια.

Μετά τιμής,
Αδιόριστες διοριστέες ΑΣΕΠ 2008
Σαμαρτζή Ελένη
Πατούλια Σοφία
Τσουμάλη Αρχοντή
Αλεβίζου Κωνσταντίνα
Γιαννακοπούλου Μαρία Ουρανία
Λυτροσυγγούνη Μαρία
Παπαδιά Παναγιώτα
Οικονόμου Στεφανία
Γκότση Βασιλική
Σπυρέλλη Δανάη
Μπουντζιούκα Μαριάννα
Κυβελίδου Μαρία
Γκαράνη Αθηνά
Μιχτοπούλου Σουλτάνα
Χατζηγιάννη Παναγίτσα
Χριστοφορίδου Ισιδώρα
Στεργίου Δήμητρα
Μπουλουκάκη Άννα
Μπελεβέτη Βασιλική
Γούπου Ευαγγελία
Ρεβήσιου Αλεξάνδρα
Καλαϊτζή Σταυρούλα
Κωτσοπούλου Μαρία

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *