Αυγ 08
31

Χαρά στον που…ελληνοξεχνά!

Κάτω από (Γενικά) από στις 31-08-2008 και με ετικέτα , ,

folegandros.jpg Δεν μας φταίνε πάντα … οι άλλοι!  Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε πια, ώ νεοέλληνες!  Φταίει και η κούτρα μας για τα δεινά που μας πλήττουν.  Και μυαλό δεν βάζουμε.  Αχόρταγοι και άπληστοι!  Αλλά να!  Κάνουμε που και που μια μαγκιά, ένα ρεσάλτο και σβήνουμε μερικές αμαρτίες.  Διαβάζοντας το άρθρο του Ν. Ξυδάκη πάλι μ΄έπιασε το παράπονο.  Και μαζί του και λίγος θυμός.  Θυμήθηκα την πανέμορφη παραλία στον Άγιο Παύλο στην νότια Κρήτη.  Υπέροχοι αμμόλοφοι, ονειρεμένα νερά, σμαραγδένια.  Μά ήταν Έλληνες εκείνοι που άφησαν τα σκουπίδια τους στην παραλία, βάζοντας και αρκετή άμμο πάνω από την σακκούλα, για να μην την πάρει ο αέρας!  «Τρείς Εκκλησιές»! Άλλο μαγικό μέρος.  Μά μόλις γύρισα το πρόσωπό μου πρός τον οικισμό… συγκλονίστηκα!  Παραγκούπολη να το πώ, τενεκεδούπολη να το πώ…Δεν έχει λόγια η ασχήμια του.  Κατά γενική ομολογία στην Κρήτη, ότι του φανεί του λολο-Στεφανή!  Χτίζουν ότι θέλουν όπως θέλουν.  Στους Γερμανούς εμείς πουλήσαμε τον τόπο μας μπόρ-παρά, κ. Ξυδάκη.  Έμείς «τσακίσαμε» τη Μύκονο και την Ρόδο.  Και τώρα ετοιμάζουμε και την …Φολέγανδρο!  Άλλως τί ρόλο έχει ένα ξενοδοχείο των 400 Ευρώ την Βραδιά στο νησί, που μέχρι πρότινος δεν είχε λιμάνι;  …Ο χειρότερος εχθρός αυτού του γενναιόδωρου τόπου είναι οι άνθρωποί του.  Αυτοί που απολαμβάνουν τα δώρα του…Διαβάστε το άρθρο …εδώ…

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.


Αφήστε μια απάντηση