ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ….

Το σχολείο μας στις 11/12/2018 επισκέφτηκε το εκθεσιακό κέντρο στο Μαρούσι στην Έκθεση Δεινοσαύρων.

Το εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi μεταμορφώθηκε σε γη μιας άλλης εποχής και ξετρελαίνει όσους επιλέξουν να ζήσουν την αξέχαστη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία. (περισσότερα…)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ Ι.Μ.Ε -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αγία Σοφία»: 1.500 Χρόνια Ιστορίας

Τα δύο τμήματα της  ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το΄Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στο πρόγραμμα «Αγία Σοφία», έναν ναό σύμβολο πνευματικό και πολιτικό της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ένα θαύμα της βυζαντινής αρχιτεκτονικής, (περισσότερα…)

5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Για την 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού του σχολικού έτους 2018-2019, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, η σχολική μας μονάδα αποφάσισε την επίσκεψη όλων των μαθητών του σχολείου στην αρχαία Νεμέα, ένα μέρος που δεν επιλέχτηκε καθόλου τυχαία. (περισσότερα…)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ

Εξ’ αιτίας της ξαφνικής είδησης του θανάτου της μαθήτριας της ΣΤ΄τάξης του Σχολείου μας, ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για την απώλειά της και αποφασίζει τα εξής: (περισσότερα…)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Σας ενημερώνουμε ότι στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους από 12-9-2018 λειτουργεί Ειδική Διαγνωστική Επιτροπή Αξιολόγησης και Υποστήριξης (Ε.Δ.Ε.Α.Υ). Ο βασικός ρόλος της Επιτροπής είναι η μαθησιακή, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη των μαθητών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς τα μέλη της Επιτροπής θα είναι στη διάθεση σας για την υποστήριξη των μαθητών. (περισσότερα…)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Από την Τετάρτη 19/09/2018, θα λειτουργήσουν κανονικά τα δύο τμήματα του ολοήμερου του σχολείου μας, με τη διαφορά ότι η ώρα αποχώρησης των μαθητών θα είναι στις τρεις, μέχρι να ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των δασκάλων που λείπουν. (περισσότερα…)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΙΑ ΑΓΙΑΣΜΟ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Ο  Διευθυντής και το Διδακτικό προσωπικό του 12/Θ 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν

 την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 8.30 π.μ. (περισσότερα…)