Εκπαιδευτική επίσκεψη

Στις 18/10/2017, ημέρα Τετάρτη (Α,Β,Γ τάξεις) και 19/10/2017, ημέρα Πέμπτη (Δ,Ε,ΣΤ τάξεις),  το σχολείο μας πραγματοποίησε την πρώτη του για τη φετινή σχολική χρονιά εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της ελιάς στο Κορακοβούνι Αρκαδίας και στη Μονή Λουκούς.

 

received_1675465345817088_censored

Μονή Λουκούς Ν.Αρκαδίας

Σε μια όμορφη

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Από τη Δευτέρα 16/10/2017 θα λειτουργήσουν κανονικά τα δύο τμήματα του ολοήμερου του σχολείου μας.

Οι μαθητές που πληρούν τις προϋποθέσεις κι έχουν εγγραφεί στο ολοήμερο του σχολείου μας καλούνται από τη Δευτέρα 16/10/2017, να παρακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα του ολοήμερου, σύμφωνα με τις αιτήσεις που έχουν υποβάλει οι γονείς τους.

Οι εκπαιδευτικοί ΠΕ 70,

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΓΟΥΣ

Στα πλαίσια των προγραμμάτων και των σχολικών δραστηριοτήτων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Παράρτημα Άργους και την εκπαιδεύτρια Μαρία Σταματοπούλου, μετά από πρόσκληση του 12/θ 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, ενημέρωση των μαθητών μας σε βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

DSC_0123 » Διαβάστε όλο το άρθρο

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Η Δ/νση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. θέτοντας ως στόχο, η άθληση να είναι πρωτίστως μια ευχάριστη δραστηριότητα και μια πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές/τριες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες και την ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση συνηθίζοντας σ’ έναν τρόπο ζωής και άσκησης που ιδανικά

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχει εκδηλωθεί επιδημία ιλαράς η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών έχουν αναφερθεί περισσότερες από 14.000 περιπτώσεις και 41 θάνατοι σε όλη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2017 έχουν καταγραφεί 196 κρούσματα, με μεγαλύτερη συχνότητα στη Νότια Ελλάδα.

Η

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Χαιρετισμός Διευθυντή προς Γονείς και Κηδεμόνες

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Η Διεύθυνση και το Διδακτικό προσωπικό του Σχολείου μας, εύχονται μια δημιουργική κι εποικοδομητική σχολική χρονιά για σας και τα παιδιά σας.

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα εργαστούμε με φιλότιμο, ζήλο και συνέπεια για τη μόρφωση κι αγωγή των παιδιών σας. Μέλημά μας θα

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η – Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Προς

       Γονείς και Κηδεμόνες  12/θ  4ου Δ.Σ. Άργους

                      ΑΡΓΟΣ       

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο  Διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του 12/Θ 4ου Δημοτικού Σχολείου

Άργους, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

2017 και ώρα 8.30 π.μ. στον καθιερωμένο Αγιασμό, που θα

 » Διαβάστε όλο το άρθρο