5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Για την 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού του σχολικού έτους 2018-2019, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, η σχολική μας μονάδα αποφάσισε την επίσκεψη όλων των μαθητών του σχολείου στην αρχαία Νεμέα, ένα μέρος που δεν επιλέχτηκε καθόλου τυχαία. (περισσότερα…)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ

Εξ’ αιτίας της ξαφνικής είδησης του θανάτου της μαθήτριας της ΣΤ΄τάξης του Σχολείου μας, ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για την απώλειά της και αποφασίζει τα εξής: (περισσότερα…)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Σας ενημερώνουμε ότι στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους από 12-9-2018 λειτουργεί Ειδική Διαγνωστική Επιτροπή Αξιολόγησης και Υποστήριξης (Ε.Δ.Ε.Α.Υ). Ο βασικός ρόλος της Επιτροπής είναι η μαθησιακή, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη των μαθητών. Καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς τα μέλη της Επιτροπής θα είναι στη διάθεση σας για την υποστήριξη των μαθητών. (περισσότερα…)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Από την Τετάρτη 19/09/2018, θα λειτουργήσουν κανονικά τα δύο τμήματα του ολοήμερου του σχολείου μας, με τη διαφορά ότι η ώρα αποχώρησης των μαθητών θα είναι στις τρεις, μέχρι να ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των δασκάλων που λείπουν. (περισσότερα…)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΙΑ ΑΓΙΑΣΜΟ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Ο  Διευθυντής και το Διδακτικό προσωπικό του 12/Θ 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν

 την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 8.30 π.μ. (περισσότερα…)

Συμμετοχή του σχολείου μας στο Πανευρωπαϊκό πρόγραμμα σχολείων e-Bug, σχετικά με τον κόσμο των μικροβίων και την ασθένεια

Το e-Bug είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα νέα πρωτοβουλία που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να δημιουργήσει μια συμπληρωματική σειρά στο αναλυτικό πρόγραμμα του Δημοτικού Σχολείου (τάξεις Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄) και είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές της αγωγής υγείας του Υπουργείου Παιδείας.

Στα πλαίσια των σχολικών δραστηριοτήτων του σχολείου μας και σε συνεργασία με (περισσότερα…)

Πρόληψη και Αγωγή Στοματικής Υγείας στο Σχολείο μας

Η ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των παιδιών και των οικογενειών τους σε θέματα αγωγής υγείας αποτελεί στόχο των δράσεων και του σχεδιασμού της (περισσότερα…)