Αρχεία για 24 Απριλίου 2009

Είναι 25 χρονών, διάσημη και δηλώνει πως δεν της αρέσει καθόλου να είναι λεπτή. Αυτή είναι, σύμφωνα με τους αναγνώστες του ανδρικού περιοδικού FHM, η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου.

Ένα δισεκατομμύριο εφαρμογές για το iPhone και το iPod Touch θα έχουν κατεβάσει μέχρι αύριο οι πελάτες του App store της Apple.

ΤΟ ΝΑ ΠΕΙκανείς ότι οι τραυματισμοί από το Wii έχουν γίνει επιδημία θα ήταν υπερβολικό. Ωστόσο πολλαπλασιάζονται παράλληλα με τη διάδοση του δημοφιλούς αυτού συστήματος βιντεοπαιχνιδιών της Νintendo. Και πολλοί μιλούν πλέον για μια… «Νintendoνίτιδα».

ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΙΑ χρόνια μετά την τραγωδία του Τσερνόμπιλ, οι αρχές της Ουκρανίας έχουν μετατρέψει την περιοχή σε φυσικό καταφύγιο, με λύκους, βίσονες και αρκούδες. Μία νέα έρευνα ωστόσο, από το Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών της Γαλλίας, διαπίστωσε πως η ακτινοβολία έχει επηρεάσει τα ζώα που ζουν κοντά στο σημείο της πυρηνικής καταστροφής πολύ περισσότερο από […]

«Οι πυρηνικοί αντιδραστήρες δεν εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα, όπως οι σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής που καίνε ορυκτά καύσιμα. Όμως τα δύο τρίτα της ενέργειας που παράγουν απελευθερώνονται ως θερμότητα στο περιβάλλον, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η μέση θερμοκρασία και να ενισχύεται το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη», λέει στα «ΝΕΑ» ο καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών […]

Το ροχαλητό δεν είναι πρόβλημα μόνο γι΄ αυτούς που είναι υποχρεωμένοι να το ακούν. Μπορεί επίσης να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία αυτού που ροχαλίζει, καθώς επηρεάζει τα πάντα, από τη σεξουαλική ζωή του μέχρι τις πιθανότητες να πεθάνει πρόωρα από καρδιακή προσβολή ή από εγκεφαλικό.

Ξημερώματα 26ης Απριλίου 1986. Δύο εκρήξεις σημειώνονται στον αντιδραστήρα Νο 4 του πυρηνικού σταθμού του Τσερνόμπιλ. Η τραγωδία θα βυθίσει την Ευρώπη, τον κόσμο ολόκληρο, σε έναν «πυρηνικό χειμώνα», θα μετατρέψει την πυρηνική ενέργεια σε ταμπού. Όμως 23 χρόνια αργότερα, κλιματική αλλαγή και ενεργειακή (αν)ασφάλεια κάνουν την εικόνα να αλλάζει. Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο από […]

Μείωση του όγκου των σκουπιδιών που καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής πάνω από 85% σε βάθος 15ετίας υπόσχεται το «Στρατηγικό μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων» τεσσάρων οικολογικών οργανώσεων που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

«Η φουκαριάρα η μάνα» ανέθρεψε πολλές γενιές σύγχρονων Ελλήνων και χάραξε τον δρόμο, στον οποίο πάτησε η «κακιά πεθερά». Η φτώχεια στην προπολεμική και μεταπολεμική Ελλάδα άφησε πίσω της ερημωμένα χωριά, που τα συντηρούσαν κυρίως γυναίκες.

Ο κ. Γιώργος Δημόπουλος είναι υπάλληλος σε ναυτιλιακή εταιρεία, στο παρελθόν εργαζόταν ως ασυρματιστής και όπως λέει «τις ατελείωτες ώρες που περίμενα να ακούσω κάτι στον ασύρματο όταν ταξίδευα, σχεδίαζα μανιωδώς». Δεν μπορεί να σκεφθεί ένα συγκεκριμένο λόγο που έκανε σκαριφήματα, «ίσως για να περνάει η ώρα και να βγάλω και κάτι από μέσα μου», […]

συνεχίστε την αναζήτηση »
  • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

    Απρίλιος 2009
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930  
  • Αρχεία

  • Ετικέτες

  • Αποποίηση ευθυνών

    Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.