Οδηγίες για το πώς θα ανεβάζετε εργασίες στα ιστολόγιά μας

 

istockphoto 959853052 612x612 150x150Για να μπορέσετε να γίνετε συντάκτες στα blog  και να ανεβάζετε άρθρα είναι απαραίτητο να μπείτε στη διεύθυνση  https://blogs.sch.gr/ (πατήστε στον σύνδεσμο ή αντιγράψτε τον στον φυλλομετρητή σας) με τους κωδικούς που έχετε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Στο δεξί πάνω μέρος της σελίδας πατήστε εκεί που λέει  Σύνδεση. Αφού συνδεθείτε δεν χρειάζεται  να κάνετε τίποτα και πατήστε Αποσύνδεση. 
Όταν πραγματοποιήσετε  αυτό το βήμα στείλετε μου ένα επιβεβαιωτικό mail στο echryso@sch.gr με το όνομα χρήστη (όχι το password) που έχετε στο ΠΣΔ   

Στη συνέχεια να ελέγxετε το mail σας στο ΠΣΔ, γιατί  θα σας έρθει μήνυμα να αποδεχθείτε τον ορισμό σας ως Συντάκτες του ιστολογίου πατώντας τον σύνδεσμο που θα σας εμφανίσει

Αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία  και θέλετε να γράψετε ένα άρθρο ή  σχόλιο θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο ιστολόγιο.

Οι σύνδεσμοι είναι :

για τα νηπιαγωγεία https://blogs.sch.gr/periv-nipiagogeia/

για τα δημοτικά σχολεία  https://blogs.sch.gr/periv-dimotika/

για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας https://blogs.sch.gr/periv-deyterobathmia/

curved green arrow icon 15ο κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να γίνει Συντάκτης μόνο σε ένα από τα τρία ιστολόγια

 

Για το σκοπό αυτό πατήστε στη λέξη Σύνδεση που βρίσκεται στο πάνω – πάνω μέρος της οθόνης σας. Τότε θα εμφανιστεί η γνωστή ιστοσελίδα Πιστοποίησης του ΠΣΔ που θα σας ζητήσει να εισάγετε το Όνομα χρήστη και τον Κωδικό που έχετε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και μετά πατάτε Είσοδος (όταν γράψετε το όνομα χρήστη δεν χρειάζεται να βάλετε και το @sch.gr).  Τώρα έχετε μπει στο ιστολόγιο.

 

curved green arrow icon 15Εάν θέλετε μόνο να περιηγηθείτε στους ιστοτόπους δεν χρειάζεται να πατήσετε στην Σύνδεση

 

Για περισσότερες οδηγίες για το πώς να δημιουργήσετε άρθρα και να εισάγετε σε αυτά πολυμέσα ανοίξτε αυτό το αρχείο