Το ψηφιακό αλφάβητο του Άκη Σπιτάκη είναι έτοιμο!

Ο Άκης ο Σπιτάκης  είναι πολύ χαρούμενος! Κατάφερε και έφτιαξε το λεξικό του χάρη σε σας.

Πάνω από 200 σχολεία μοιράστηκαν τα γράμματα της αλφαβήτου και έστειλαν τα αντικείμενα με τις ονομασίες τους στον Άκη. Εμείς αν και είχαμε δύσκολο γράμμα το Ψψ με πολύ λίγες επιλογές λέξεων, τα καταφέραμε τέλεια. Οι φωτογραφίες  ήταν τόσες πολλές που δεν ξέραμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε καθότι ο χώρος που μας δινόταν στο λεξικό για το γράμμα Ψψ ήταν περιορισμένος.

Όμως δεν αφήσαμε κανένα Ψψ  παραπονεμένο γιατί όσα δεν μπορέσαμε να τα βάλουμε στο λεξικό  ή ήρθαν λίγο καθυστερημένα τα στείλαμε στον Άκη σε όμορφα κολάζ. Τα οποία μπορείτε να θαυμάσετε στο τέλος της ανάρτησης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το συνεργατικό λεξικό που δημιουργήθηκε από τους μαθητές των συνεργαζόμενων σχολείων.  Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι στο πρόγραμμα συμμετέχει και το ελληνικό σχολείο στο  Rüsselheim της Γερμανίας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι΄αυτό.

Για να σας ευχαριστήσει ο Άκης Σπιτάκης, σας έχει και το δίπλωμα του Εξερευνητή το οποίο μπορείτε ή να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας και να το  εκτυπώσετε  ή όταν με το καλό ανοίξουν τα σχολεία να  σας το εκτυπώσουμε εμείς!

Ευχαριστούμε πολύ μικροί μας εξερευνητές!!

[scratch

Κατηγορίες: Γενικά, Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Etwinning, Μένουμε Σπίτι .....ΜΑΖΙ!!. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *