Εκπαιδεύοντας με Αγάπη: Μια Ξεχωριστή Επίσκεψη από τον Εκπαιδευτή Σκύλων Jon Garstang και τη Luna

Στο σχολείο μας είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον κύριο Jon Garstang, Εκπαιδευτή Θετικής Εκπαίδευσης Σκύλων και συνεργάτη της Π.Φ.Π.Ο. (Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία), μαζί με την αξιαγάπητη σκυλίτσα του, τη Luna.

Ο κ. Garstang παρουσίασε ένα όμορφο και πολύ ενημερωτικό σεμινάριο για τους μαθητές μας, εστιάζοντας στη συμπεριφορά απέναντι στα σκυλιά και τα ζώα γενικότερα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, εξήγησε πώς να προσεγγίζουμε τα ζώα με σεβασμό και φροντίδα, τονίζοντας τη σημασία της κατανόησης της γλώσσας του σώματός τους. Επίσης, έδωσε πρακτικές συμβουλές για το πώς να αναγνωρίζουμε πότε ένα ζώο είναι άνετο ή ανήσυχο και πώς να αντιδρούμε σε κάθε περίπτωση. Οι μαθητές μας έμαθαν πόσο σημαντικό είναι να δημιουργούμε μια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού με τα ζώα, καθώς και τις βασικές αρχές της υπεύθυνης ιδιοκτησίας κατοικιδίων.

Τέλος είχαμε όλοι την ευκαιρία να χαϊδέψουμε την Luna και να παίξουμε μαζί της.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ενίσχυσαν τους  ειδικούς κουμπαράδες μας. Χάρη στη βοήθειά τους, αγοράσαμε τροφή για τα σκυλιά, την οποία θα παραδώσουμε στο κυνοκομείο Ρόδου.

Παρaκάτω μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη του κ.Garstang και της Luna.

Σημ: Περισσότερες πληροφορίες για τον κύριο Garstang και την δράση του θα βρείτε εδώ: https://positivepetacademy.com/about-us/

Πρόχειρο 14

Παρακολουθώντας την παρουσίαση

 

collage 1

Γνωριμία με την Luna στην αυλή

 

collage 2

Μια καρδιά για τα ζώα -η αγορά τροφής

 

 

Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *