Μια Υπέροχη Επίσκεψη στο Δημοτικό

Τα νήπια του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο στο πλαίσιο της δράσης “Ομαλή Μετάβαση στο Δημοτικό”. Η υποδοχή ήταν πολύ θερμή, με τα παιδιά της πρώτης τάξης , τους δασκάλους τους  και την διευθύντρια του σχολείου  να μας καλωσορίζουν με ενθουσιασμό.

Η πρώτη μας επαφή στο χώρο συγκέντρωσης με την καθιερωμένη πρωινή προσευχή , μας έκανε μεγάλη εντύπωση και μας άρεσε πολύ.  Αφού τελείωσε η προσευχή  περάσαμε στον χώρο εκδηλώσεων του σχολείου, παίζοντας ομαδικά παιχνίδια με την εκπαιδευτικό της θεατρικής αγωγής.  Τα παιδιά το διασκέδασαν απίστευτα, και αμέσως ένιωσαν πιο άνετα.

Μετά τα παιχνίδια, ακολούθησε το διάλειμμα όπου απολαύσαμε το δεκατιανό μας κάτω από το κιόσκι στην αυλή. Τα παιδιά χαλάρωσαν και συναντήθηκαν με παλιούς φίλους, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα φιλίας.

Στη συνέχεια, επισκεφτήκαμε την πρώτη τάξη, όπου παρακολουθήσαμε την καθημερινότητα των μαθητών. Τα παιδιά αντάλλαξαν δώρα με τους μαθητές της πρώτης τάξης, προσφέροντας και λαμβάνοντας όμορφες αφίσες και μικρά χειροποίητα δώρα, ενισχύοντας το πνεύμα συνεργασίας και φιλίας.

Η επίσκεψη αυτή βοήθησε τα νήπια να γνωρίσουν το νέο τους σχολικό περιβάλλον και να αισθανθούν πιο άνετα με τη μετάβασή τους στο Δημοτικό. Ευχαριστούμε θερμά το Δημοτικό Σχολείο για τη φιλοξενία και ανυπομονούμε για μελλοντικές συνεργασίες!

Ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα από την προετοιμασία  και την επίσκεψή μας στο Δημοτικό Σχολείο Παστίδας

collage 6

Μια πρώτη επαφή στις τάξεις μας με τα βιβλία της 1ης Δημοτικού

collage 3

Η δημιουργία της αφίσας μας

collage 8

Στο χώρο συγκέντρωσης στο Δημοτικό σχολείο

collage 4

Ομαδικά παιχνίδια

collage 7

Στο διάλειμμα

collage 9 1

Ανταλλαγή δώρων

collage 10

Η επιστροφή μας στο σχολείο

Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *