Συμμετοχή στο 8o Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning με τα έργα L.I.F.E. και Literacy Everywhere

To σχολείο μας είχε την χαρά να συμμετέχει στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning “Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» το οποίο διεξήχθη διαδικτυακά στις 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου.

Τα έργα τα οποία παρουσιάστηκαν στο συνέδριο είναι προγράμματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν το περασμένο σχολικό έτος 2021/2022 και συγκεκριμένα τα βραβευμένα με την εθνική ετικέτα ετικέτα ποιότητας “L.I.F.E.: Little Inventors save Forest Systems” και “Literacy Everywhere”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα της παρουσίασης  και στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το  βίντεο παρουσίασης του συνεδρίου.

Το έργο μας L.I.F.E. παρουσιάζεται από εκπαιδευτικό του σχολείου μας από το 39ο λεπτό περίπου και το έργο μας Literacy Everywhere παρουσιάζεται από την συνάδελφο και συνεργάτιδα του νηπιαγωγείου Πιπεριάς Μπεγλοπούλου Μαρία στο 5:03. 

Για μία ακόμη φορά θα ευχαριστήσουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους για την συνεργασία τους στα συγκεκριμένα έργα!

My project 1 7

 

My project 1 5

Κατηγορίες: L.I.F.E: Little Inventors save Forest Ecosystems, Literacy everywhere, Γενικά, Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Etwinning, Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *