Αποτελέσματα 12ου διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους “Cinema διάβασες”

Το 1ο Βραβείο απέσπασε το νηπιαγωγείο μας στην κατηγορία Αφίσα  στον 12ο διεθνή μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους “Cinema διάβασες;”   ισοτίμως με άλλα 3 σχολεία. 

Η Αφίσα μας

μπάλα χρώματα απλώνει και μας ενώνει

Η Αφίσα μας

Η συνεργατική αφίσα μας διακρίθηκε ανάμεσα από πολλές, αξιόλογες αφίσες άλλων σχολείων και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’αυτό. 

Στον ίδιο διαγωνισμό λάβαμε μέρος και με την συνεργατική μας ταινία “Μία μπάλα χρώματα απλώνει και όλους μας ενώνει” η οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει από τις πραγματικά εκπληκτικές δουλειές των  συναδέλφων εκπαιδευτικών και μαθητών τους. 

Ωστόσο, μπορεί η ταινία μας  να μην τα κατάφερε να διακριθεί εμείς κρατάμε ότι το μεγαλύτερο κέρδος ήταν η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα διαφορετικότητας και καλλιέργειας αθλητικού πνεύματος και υγιούς άμιλλας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ταινία animation με τίτλο «Η συνταγή του αύριο» που απέσπασε το 1ο βραβείο στον διαγωνισμό. H ταινία δημιουργήθηκε από  τους μαθητέςς του 1ου Νηπιαγωγείου Προσοτσάνης, 5ο Νηπιαγωγείο Δράμας και Νηπιαγωγείο Παρακοίλων Λέσβου

Συγχαρητήρια !!!

Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματαΛήψη αρχείου

Κατηγορίες: 12ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους » Cinema διάβασες…, Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *