Η νικητήρια Μασκότ!!

Την εβδομάδα που πέρασε και συγκεκριμένα από τις 24 έως τις 30 Μαρτίου, διεξήχθη η διαδικτυακή ψηφοφορία των μασκότ του Πάσχα μεταξύ των συνεργαζόμενων χωρών του Ευρωπαϊκού μας έργου “Baskets in Hand”

Οι μασκότ ανέρχονταν συνολικά στις 27  (3 από κάθε σχολείο).  Η επιλογή ήταν πάρα πολύ δύσκολη γιατί όλες ήταν πανέμορφες  και με πολλή φαντασία.

Οι μαθητές των σχολείων διάλεξαν και  ψήφισαν και με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους περάσανε τις ψήφους στην ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα.

Την Κυριακή λοιπόν γνωρίσαμε την νικήτρια μασκότ!!! Σήμερα έγινε και η επίσημη ανακοίνωση από την συντονίστρια του προγράμματος Marisol Montanes από το σχολείο της Ισπανίας και είμαστε έτοιμη να το ανακοινώσουμε και σε σας.

Με μεγάλη μας  χαρά λοιπόν  σας ανακοινώνουμε ότι η νικητήρια μασκότ του ευρωπαϊκού μας έργου είναι  “Ο επιτάφιος” τον οποίο κατασκεύασε μαθητής μας μαζί με τους γονείς του.

Χαρήκαμε πάρα πολύ γι αυτό, όχι μόνο γιατί προήλθε από  το δικό μας σχολείο, αλλά γιατί ταυτόχρονα ο Επιτάφιος  είναι από τα κυριότερα έθιμα του Πάσχα με έναν πολύ σημαντικό συμβολισμό  για εμάς.

Παρακάτω μπορείτε να  παρακολουθήσετε ένα πολύ όμορφο βίντεο που δημιούργησε η κυρία Montanes από την Ισπανία, όπου βλέπουμε όλες τις διαγωνιζόμενες μασκότ και τέλος την νικητήρια.

Τον δικό μας ” Επιτάφιο” !!

Θερμά συγχαρητήρια!!

 

 

Κατηγορίες: Baskets in Hands, Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Etwinning. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *