Έναρξη λειτουργίας δια ζώσης διδασκαλίας

Αγαπητοί γονείς

Η έναρξη της νέας χρονιάς σήμανε και την επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών όλης της χώρας έπειτα από  την περίοδο αναστολής λόγω της πανδημικής κρίσης. Από αύριο Δευτέρα 11 Ιανουαρίου το σχολείο είναι έτοιμο να επαναλειτουργήσει  με το συνηθισμένο ωράριο (πρωινό-ολοήμερο) και περιμένει τους μαθητές του στις τάξεις του τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Υγείας, και του Υπουργείου Παιδείας.

Για την ομαλή επαναλειτουργία και την αποφυγή συγχρωτισμού γονέων και μαθητών  κατά την προσέλευση και αποχώρηση  θα υπάρχει  επιπλέον είσοδος -έξοδος στο μπροστινό τμήμα του  σχολείου το οποίο θα αφορά το 3ο τμήμα προκάτ (κυρία Δήμητρα).

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Πεταλουδών κύριο Αναστάσιο Σπανό, την Πρόεδρο της Κοινότητας κυρία Ρένα Αυγενικού-Πάττα καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και  Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας για την αμεσότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε  το πρόβλημα της λειτουργικότητας της επιπλέον εισόδου.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε από τις ευχαριστίες μας τους κυρίους  Χρυσοχό Αντώνη,Γεώργιο Ψαρά και  κύριο Γιακούμπα για τον καθαρισμό και την τοποθέτηση πλακών, τις οποίες μας προμήθευσε ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων, στην πρόσθετη είσοδο.

Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται  πόσο σημαντική είναι η συνεργασία για την εύρυθμη λειτουργία των  σχολείων μας και την ασφάλεια των μαθητών μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επάνοδο στο σχολείο μας!

 

 

 

Κατηγορίες: Γενικά, Μένουμε Ασφαλείς, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *