Ευχαριστίες!

Η συνέργεια  σε μία σχολική μονάδα μεταξύ όλων των παραγόντων που την απαρτίζουν παίζει σπουδαιότατο ρόλο, για την ομαλή, αποτελεσματική μα και  ασφαλή λειτουργία της. Εξίσου σημαντική και η αισθητική εικόνα ενός σχολείου το οποίο υποδέχεται μαθητές μικρής ηλικίας και οφείλει να είναι ζεστή  και χαρούμενη.

Ως εκ τούτου οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι με την συμβολή τους βοήθησαν στα προαναφερθέντα.

Πρωτίστως θα θέλαμε να αναφερθούμε στον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του περασμένου  σχολικού έτους 2018/2019 καθώς δεν μας είχε δοθεί η ευκαιρία.

Η αντικατάσταση και τοποθέτηση όλων των ντουλαπιών της  κουζίνας καθώς και του πατώματος της είχε κριθεί απαραίτητη. Η αντικατάσταση πραγματοποιήθηκε το περασμένο έτος  και πραγματικά βοήθησε πολύ  στην ασφαλή  λειτουργία των τμημάτων μας.

Σημαντική και η συμβολή στους χώρους της τουαλέτας όπου έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών από τους αρμόδιους  φορείς, τοποθετήθηκαν από τον σύλλογο  οι κάσες και οι πόρτες.

Επιπλέον η βοήθεια του Συλλόγου Γονέων του περασμένου σχολικού έτους  στο θέμα της λειτουργίας του 4ου τμήματος ήταν σημαντική καθώς μπορέσαμε να υποδεχτούμε όλους τους εγγραφέντες μαθητές χωρίς προβλήματα. Ευχαριστούμε γι΄αυτό ιδιαίτερα τον κύριο Αποστόλη Φανάρη για την  προσωπική του εργασία αναλαμβάνοντας την τοποθέτηση τους πατώματος του 4ου τμήματος καθώς και την αρχική στεγανοποίησή του. Το τμήμα παραδόθηκε σε  μας εγκαίρως  μετά και  από την συμβολή γονέων οι οποίοι βοήθησαν στο τελικό καθάρισμά του.

Ευχαριστούμε  για όλα τα παραπάνω την  τέως Πρόεδρο κυρία  Μοσκιού Λίτσα , τον κύριο Φανάρη  Απόστολο  καθώς και όλο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του περασμένου σχολικού έτους 2018/2019.

Επάξια την σκυτάλη ανέλαβε ο νέος Συλλόγος Γονέων και Κηδεμόνων 2019/2020  του Νηπιαγωγείου μας  με πρόεδρο τον κύριο Φραντζέσκο Ράμφο.

Ευχαριστούμε την “καρδιά” του συλλόγου την κυρία  Καθολική Κωστή που είναι και  ο δίαυλος επικοινωνίας, καθώς και τον κύριο Δημήτρη Δημητρά. 

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ονοματίσουμε τους ανθρώπους που καλέστηκαν από τον σύλλογο και τους εκπαιδευτικούς,  να συνδράμουν με την βοήθειά τους με μεγάλη ευχαρίστηση. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

  • Την “Υαλοδυναμική” Κάππος Ιωάννης για την δωρεά καθρεφτών.
  • Την “Χρωμόπολις” για την δωρεά χρωμάτων.
  • Τον κύριο Ηλιόπουλο που διέθεσε το προσωπικό του για το βάψιμο των αιθουσών του Νηπιαγωγείου μας.
  • Τον κύριο Σκιαδά Βασίλη για την πινακίδα εισόδου του Νηπιαγωγείου μας.
  • Τον κύριο Δημητρά  Δημήτρη για την συμπληρωματική τοποθέτηση των πλακιδίων στον χώρο της τουαλέτας.
  • Τον κύριο Νίκο Μουχαμετάι για την τελειοποποίηση  των κασών στο μπάνιο.
  • Την κυρία Ξυπολιτάκη Αικατερίνη και κυρία Ζερβού Χρυσαφίνα  για τις τοιχογραφίες.
  • Τον κύριο Φανάρη Απόστολο ο οποίος κατασκεύασε τα ράφια-ντουλάπια για την αποθήκευση των αρχείων μας  και το ξύλινο μπαούλο για την αποθήκευση των παιχνιδιών της αυλής.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την πολύτιμη βοήθειά τους και την άψογη συνεργασία τους.

 

 

 

 

Κατηγορίες: Γενικά, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *