Το πασχαλινό μας βιβλίο

Το βιβλίο μας για το Πάσχα είναι έτοιμο και σας το παρουσιάζουμε με πολλή χαρά. Στις σελίδες του θα βρείτε όλες τις δημιουργίες που μας στείλατε κατανεμημένες ανά τμήμα.

Σε αυτό το σημείο θα  θέλαμε να πούμε  ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους μαθητές του νηπιαγωγείου Παστίδας για τις τόσο όμορφες δημιουργίες που μας στείλανε και μπορέσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το βιβλίο.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τους γονείς των μαθητών οι οποίοι με πολλή χαρά και ενθουσιασμό  συνέβαλλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν στο εγχείρημά μας να κρατήσουμε ζωντανή την επαφή με τους μαθητές μας. Τους ευχαριστούμε πολύ.

Εμείς οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ξεφυλλίζοντας το συλλογικό βιβλίο αυτό του Πάσχα, νιώσαμε ιδιαίτερα συγκινημένοι γιατί μας  βάλατε στα σπίτια σας, ακούσαμε παιδικές φωνές,είδαμε τα παιδικά χαμόγελα, μυρίσαμε όμορφες μυρωδιές , γεμίσαμε χρώματα, παίξαμε, και το πιο σημαντικό, μάθαμε τι είναι το Πάσχα! Ελπίζουμε να το νιώσετε και σεις ότι, το Πάσχα είναι ΑΓΑΠΗ!

Ευχαριστούμε πολύ

Σημ: Συστήνουμε αν υπάρχει η δυνατότητα να διαβάσετε το βιβλίο από τον υπολογιστή, διότι εκεί τα παιδιά θα διακρίνουν καλύτερα τις δημιουργίες των φίλων τους.

Πατήστε πάνω στην εικόνα

 

Κατηγορίες: Γενικά, Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Etwinning, Μένουμε Σπίτι .....ΜΑΖΙ!!. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *