Αρχεία για 21 Σεπτεμβρίου 2016

Διάθεση εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής για τη διδασκαλία του αντικείμενου της κολύμβησης »

Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για διάθεση σε κολυμβητήρια, στο πλαίσιο της απόφασης για τη διδασκαλία του αντικειμένου της κολύμβησης, εκπαιδευτικοί φυσικής αγωγής (ΠΕ11) με ειδικότητα στην κολύμβηση και ελλείψει αυτών επικουρικά των αντίστοιχων με ειδικότητα στα λοιπά αθλήματα του υγρού στίβου (υδατοσφαίριση, καταδύσεις, συγχρονισμένη κολύμβηση). Οι αιτήσεις υποβάλλονται […]

Β. Παληγιάννης: Σύσταση και κατανομή 2.223 οργανικών θέσεων ειδικοτήτων στην Π.Ε. και οι διορισμοί των διοριστέων του 2008 »

Προωθείται στο Γενικό Λογιστήριο η Κ.Υ.Α. για τη σύσταση 2.223 οργανικών θέσεων των μη κοινών ειδικοτήτων στην Π.Ε. Συγκεκριμένα συστήνονται οργανικές θέσεις: 26 ΠΕ32, 608 ΠΕ05, 301 ΠΕ07, 131 ΠΕ08 και 1.157 ΠΕ19.20.

B. Παληγιάννης: Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. για αποσπάσεις και αποδεσμεύσεις εκπαιδευτικών για μετάταξη σε θέσεις Ε.ΔΙ.Π. »

Τη Δευτέρα πιθανότατα θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ για να εξετάσει θέματα που έχουν άμεση σχέση με τις  αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. (νέες αιτήσεις, ανακλήσεις, τροποποιήσεις).

Β. Παληγιάννης: Έως την Παρασκευή η πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάνω από 6.000 τα κενά στην Π.Ε. »

Αν και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας θριαμβολογεί πως για πρώτη φορά μετά 30 χρόνια τα σχολεία λειτουργούν από την πρώτη μέρα χωρίς κενά, προκαλώντας την κοινή λογική, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των ΠΥΣΠΕ – ΑΠΥΣΠΕ – ΚΥΣΠΕ την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 »

Συνάδελφοι Σύμφωνα με το Π.Δ. 1/2003, άρθρο 19 οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών, στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠΥΣΠΕ – ΑΠΥΣΠΕ – ΚΥΣΠΕ) διεξάγονται την πρώτη εργάσιμη Τετάρτη του μηνός Νοεμβρίου, κάθε δεύτερου έτους.