Αρχεία για 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΔΕΔΥ: Στήριξη των κινητοποιήσεων της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 »

Οι δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν από την Κυβέρνηση με το τρίτο μνημόνιο και για το χώρο της Παιδείας οδηγούν στην αποδόμηση του δημόσιου σχολείου και κινούνται στην κατεύθυνση της αγοραίας εκπαίδευσης και της απόσυρσης του κράτους από την υποστήριξη του μορφωτικού αγαθού.

B. Παληγιάννης: Μετά τις 20/9/16 η Β΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών στην Π.Ε. (ειδικότητες, ειδική αγωγή, παράλληλη στήριξη, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί) »

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα σήμερα, θα υπάρξει  καθυστέρηση στην πραγματοποίηση της Β΄ φάσης πρόσληψης αναπληρωτών στην Π.Ε. Συγκεκριμένα αναμένεται οι περισσότερες προσλήψεις αναπληρωτών να πραγματοποιηθούν μετά τις 20/9/16.

Στις 2 Νοεμβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των εκπαιδευτικών σε υπηρεσιακά συμβούλια »

Tην Τετάρτη 2 Νοεμβρίου του 2016 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των ΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΠΕ και ΚΥΣΔΕ σύμφωνα με εγκύκλιο που υπογράφει ο Νίκος Φίλης.

Δ/νση ΠΕ Κέρκυρας: Λειτουργικά Κενά Αναπληρωτών κλάδων ΠΕ08 και ΠΕ32 »

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας αναρτά τα λειτουργικά κενά για την τοποθέτηση των αναπληρωτών κλάδου ΠΕ08 και ΠΕ32 σύμφωνα με τους παρακάτω πίνακες. Δηλώσεις τοποθέτησης θα υποβάλλονται στα γραφεία της Διεύθυνσης  και με fax (26610 47202) έως την Τετάρτη 14/9/2016  στις 11.00 π.μ.