Αρχεία για 1 Σεπτεμβρίου 2016

Λειτουργία Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2016 – 2017 . Ενημέρωση και οδηγίες »

Εγκύκλιο εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με τη λειτουργία των Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2016-2017. Ενημέρωση και οδηγίες για τον Ενιαίο Τύπο Ολοήμερου Νηπιαγωγείου.  

Λειτουργία Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2016-2017 »

Εγκύκλιο εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με τη λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2016-2017. Η εγκύκλιος αφορά στην οργάνωση και λειτουργία της σχολικής μονάδας, στη φοίτηση και σχολική ζωή, στη μαθητική μέριμνα και στην αντιμετώπιση επιμέρους θεμάτων.

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Ανακοίνωση για τη νέα σχολική χρονιά »

Tο Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κέρκυρας εύχεται σε όλους τους συναδέλφους υγεία, οικογενειακή ευτυχία και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τις προκλήσεις της νέας σχολικής χρονιάς, η οποία ελπίζουμε να σηματοδοτήσει την απαρχή για αναστοχασμό, προβληματισμό και αγωνιστικότητα.

Αποσπάσεις, ανακλήσεις, μεταθέσεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας »

Αποσπάσεις, ανακλήσεις και τροποποιήσεις αποσπάσεων Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης από ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ Συμπληρωματικές αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) και ανακλήσεις αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ή Σ.Μ.Ε.Α.Ε. σχολικού έτους 2016-2017 Αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2015-2016 Μετάθεση Εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Σχολική Μονάδα […]