Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές για Δ.Σ. και Ε.Ε. του ΣΕΠΕ Κέρκυρας. Πληροφορίες

Συναδέλφοι σας ενημερώνω ότι ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων που θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των τεσσάρων παρατάξεων που θα λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέαeklogesς Ε.Ε. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, στις 2 Ιουνίου 2016, στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.

Δείτε εδώ τα ψηφοδέλτια των τεσσάρων παρατάξεων.

Το πρωί από τις 9:00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση. Μετά το τέλος της συνέλευσης (συνήθως στις 12:30) θα ξεκινήσουν οι εκλογές μέχρι αργά το απόγευμα στις 19:30.

Δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν κατά το διδακτικό έτος 2015-2016 στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας ή βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια και ανήκουν στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας, με την προϋπόθεση να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι προς τον ΣΕΠΕ Κέρκυρας.

Όσοι δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, (π.χ. αναπληρωτές ΕΣΠΑ και ΠΔΕ) μπορούν να το πράξουν την ίδια μέρα κατά τη διαδικασία των αρχαιρεσιών. Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Κέρκυρας, η συνδρομή των αναπληρωτών είναι 15 €υρώ.

Όσοι έχουν οργανική θέση σε άλλο ΠΥΣΠΕ μπορούν να λάβουν μέρος στις εκλογικές αρχαιρεσίες αρκεί να προσκομίσουν βεβαίωση πληρωμής της συνδρομής είτε από το Σύλλογο είτε από τον εκκαθαριστή της Διεύθυνσης Π.Ε. που ανήκουν. Αν δεν τους έχει γίνει παρακράτηση από εκεί, μπορούν να το πράξουν την ίδια μέρα κατά τη διαδικασία των αρχαιρεσιών.

Λογικά θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Στη διάθεσή σας

Νικόλαος Ράμμος

Παρακάτω διαβάστε την από 23-5-2016 σχετική ανακοίνωση από το Διευθυντή Π.Ε. Κέρκυρας κ. Χρ. Άνθη:


ΘΕΜΑ:  «Ενημέρωση εκπ/κών σχετικά με τις εκλογές στις 02/06/2016»

Η υπηρεσία μας, έδωσε μια μέρα άδεια στο Σύλλογο Εκπ/κών  Α/θμιας Εκπ/σης προκειμένου να διενεργήσει τη Γενική Συνέλευσή του και την Εκλογική Διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Την ημέρα αυτή και προκειμένου να διασφαλίσουμε την εκπαιδευτική και κοινωνική μας αξιοπρέπεια και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα να αναφερθεί για τον κλάδο μας η παραμικρή μομφή, θα πρέπει όλοι να συμμετάσχουμε και στη Γενική Συνέλευση και στην Ψηφοφορία για να δικαιολογηθεί απολύτως το κλείσιμο στα σχολεία.

Εάν σε περίπτωση κάποιος από τους εκπ/κούς δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις εκλογικές διαδικασίες οφείλει την ημέρα αυτή να κάνει μάθημα. Οι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι των Σχολείων θα μεριμνήσουν και θα είναι υπεύθυνοι  για τη διαδικασία αυτή. Η δε Α/θμια Εκπ/ση σε συνεργασία με τους Διευθυντές και Προϊστάμενους Νηπιαγωγείων, από τους εκλογικούς καταλόγους, θα συγκεντρώσει τα στοιχεία και θα προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες.                                           

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *