Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Διευκόλυνση Συμμετοχής Εκπαιδευτικών για την Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας

Με έγγραφό του ο Δ/ντής Π.Ε. Kέρκυρας, μετά από σχετικό αίτημα του ΣΕΠΕ Κέρκυρας, χορηγεί άδεια μίας (1) εργάσιμης ημέρας, για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην εκλογική Γενική Συνέλευση και συγκεκριμένdieythinsiα την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας. Το έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Κέρκυρας αναφέρει:

Σε συνέχεια του παραπάνω σχετικού εγγράφου σας, σας γνωρίζουμε ότι για την διευκόλυνση των εκπαιδευτικών στην ετήσια εκλογική Γενική Συνέλευση του συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Κέρκυρας με θέμα την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ε.Ε. του Συλλόγου σας, εγκρίνουμε την απουσία των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για μια(1) εργάσιμη ημέρα και συγκεκριμένα για την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.

Παράλληλα σας υπενθυμίζουμε ότι οι εκπαιδευτικοί που δεν θα συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στα σχολεία τους και να ασχοληθούν με τα διδακτικά τους καθήκοντα.

Ο Δ/ντής  Π.Ε. Κέρκυρας

Χρήστος Άνθης

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *