Αρχεία για 13 Μαΐου 2016

ΥΠΠΕΘ: Oι απαντήσεις του Νίκου Φίλη στα αιτήματα των εκπαιδευτικών »

Με τις διοικήσεις της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ καθώς και με την Ομοσπονδία Γονέων, που συμμετείχαν στη σημερινή κινητοποίηση, συζήτησε ο Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης.

Προσλήψεις 30 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση »

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2015-2016 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 20 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και 10 εκπαιδευτικοί κλάδουΠΕ60-Νηπιαγωγώνγια την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εγκύκλιος σχετικά με παραιτήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. & Δ.Ε. σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4386/2016 »

Εγκύκλιο εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας  με θέμα: «Γνωστοποίηση διατάξεων της παρ.2 του άρθρου 33 του Ν.4386/2016 (Φ.Ε.Κ. 83 τ.Α΄/11-05-2016, σχετικά με τις παραιτήσεις των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

Διευκόλυνση Συμμετοχής Εκπαιδευτικών για την Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας »

Με έγγραφό του ο Δ/ντής Π.Ε. Kέρκυρας, μετά από σχετικό αίτημα του ΣΕΠΕ Κέρκυρας, χορηγεί άδεια μίας (1) εργάσιμης ημέρας, για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην εκλογική Γενική Συνέλευση και συγκεκριμένα την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας. Το έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Κέρκυρας αναφέρει:

Πως τοποθετούνται οι προσληφθέντες αναπληρωτές στα σχολεία »

Τον τρόπο τοποθέτησης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα σχολεία παρουσιάζει με έγγραφό του που διαβίβασε στη Βουλή ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης.

Η εγκύκλιος για τις αποσπάσεις Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. για το διδακτικό έτος 2016-2017 και Ε.Ε.Π. σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2016-2017 »

Το Υπουργείo Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των αποσπάσεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2016-2017 καλεί τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), που επιθυμούν να αποσπαστούν σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ή ΚΕ.Δ.Δ.Υ., να υποβάλουν αίτηση στις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης και […]