Αρχεία για 11 Απριλίου 2016

ΥΠΠΕΘ: Συνάντηση εκπροσώπων του υπουργείου Παιδείας και της ΟΛΜΕ »

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας, της ΟΛΜΕ και νομικών, σχετικά με το σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών για τη σχολική χρονιά 2016-17. Στη συνάντηση, συμμετείχε ο Αναπληρωτής καθηγητής της Νομικής σχολής του ΕΚΠΑ κ. Γεραπετρίτης, ο οποίος παρουσίασε τις νομικές απόψεις της Ομοσπονδίας.

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 13 του Απρίλη 2016 »

Συνάδελφοι–σσες, Το Δ.Σ του συλλόγου μας, συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 13 του Απρίλη 2016 στο 7ο Δημοτικό σχολείο στις 6.30μμ. Με θέμα το νέο σχέδιο νόμου για τους  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ.

Τέσσερις ανατροπές στην Παιδεία – Τι αλλάζει σε δημοτικά-γυμνάσια »

Σαρωτικές αλλαγές στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και διορισμοί 20.000 δασκάλων και καθηγητών σε βάθος τριετίας, υπό την αίρεση της… τρόικας. Η πρώτη φάση του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία βαίνει προς ολοκλήρωση με την κατάθεση, εντός του Μαΐου, του τελικού πορίσματος, ώστε τον Ιούνιο να γίνουν οι πρώτες νομοθετικές παρεμβάσεις.

ΔΟΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας στις 15/4/2016. ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΡΑ »

Την Παρασκευή 8/4/2016 η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα την πρότασή της για ένα προσωρινό σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Για μια ακόμη φορά οι πολυθρύλητοι 20.000 διορισμοί μετατέθηκαν στις καλένδες, μετά την αξιολόγηση των θεσμών…