Αρχεία για 13 Μαρτίου 2016

Ταμείο αλληλοβοήθειας Δασκάλων Κέρκυρας: Πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 19.00 »

Σας κάνουμε γνωστό, ότι την Τετάρτη 9  Μαρτίου 2016 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του 7ου Δημοτικού σχολείου Κέρκυρας τακτική Γενική Συνέλευση  των μελών του Ταμείου μας, με θέματα: Απολογισμός διαχείρισης Ταμείου για τη διετία 2014 – 2015. Κάθε θέμα που θα προταθεί από τα μέλη. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου […]

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 »

Συνάδελφοι – σσες Το Δ.Σ του συλλόγου μας, συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Τρίτη  15 του Μάρτη, 2016 στο 7ο Δημοτικό σχολείο στις 6.30μμ. Με θέμα ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ.

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες »

Ο σύλλογός μας θα συμμετάσχει στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα μεταφέρει στην Ειδομένη. Δείτε εδώ την ανακοίνωση.

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Για το κάλεσμα του Υπουργείου σε συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων στα πλαίσια του Διαλόγου για την Παιδεία »

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και το Υπουργείο Παιδείας, παίζουν ακόμα ένα επεισόδιο στο διάλογο παρωδία για την Παιδεία. Καλούν αυτή τη φορά τους Συλλόγους Διδασκόντων, να πάρουν μέρος στο διάλογο, να συνεδριάσουν και να στείλουν τις προτάσεις τους στην Επιτροπή Εθνικού Διαλόγου.