Αρχεία για 4 Φεβρουαρίου 2016

Δ/νση Π.Ε. Κέρκυρας: Προκήρυξη πλήρωσης θέσης Προϊσταμένου Εκπαιδευτικών Θεμάτων »

Εκδόθηκε από τη Δ/νση Π.Ε. Κέρκυρας η προκήρυξη πλήρωσης θέσης Προϊσταμένου Εκπαιδευτικών Θεμάτων. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων των κλάδων που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, που έχουν τα νόμιμα προσόντα και επιθυμούν να ασκήσουν τα καθήκοντα Προϊσταμένου Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Κέρκυρας, να υποβάλουν αίτηση που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, […]

Μεγάλη συμμετοχή στη σημερινή απεργία στην Α/θμια Εκπαίδευση Κέρκυρας »

Σύμφωνα με προφορική ενημέρωση από τη Διεύθυνση Π.Ε. Κέρκυρας, το ποσοστό συμμετοχής στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση ανήλθε σε 55% περίπου. Παράλληλα οι συγκεντρώσεις των απεργών, ήταν από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει τα χρόνια της οικονομικής κρίσης στο νησί και θύμισαν “στιγμές Γιαννίτση”. Αρκετά καταστήματα έμειναν κλειστά ολόκληρο το πρωινό.

Αριθμός εγκρίσεων για την παράλληλη στήριξη και προσλήψεις αναπληρωτών στην Α/θμια »

Η παράλληλη στήριξη παρέχεται σε μαθητές που μπορούν με κατάλληλη ατομική υποστήριξη να παρακολουθήσουν το αναλυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της τάξης, σε μαθητές με σοβαρότερες εκπαιδευτικές ανάγκες όταν στην περιοχή τους δεν υπάρχει άλλο πλαίσιο ΕΑΕ (ειδικό σχολείο, τμήμα ένταξης) ή όταν η παράλληλη στήριξη καθίσταται απαραίτητη – βάσει της γνωμάτευσης του ΚΕΔΔΥ – εξαιτίας των […]

Δεν προβλέπεται η μεταβολή περιοχής πρόσληψης αναπληρωτών μετά τις αιτήσεις »

Δεν προβλέπεται και δεν επιτρέπεται από τις κείμενες διατάξεις, οι οποίες ρυθμίζουν τα θέματα πρόσληψης των αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών, η μεταβολή της περιοχής πρόσληψης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, μετά το πέρας προθεσμίας υποβολής αιτήσεων (δηλ. στις 11-9-2015).

Πώς θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ 11.500 εκπαιδευτικοί »

Χωρίς γραπτές εξετάσεις, αλλά με ειδικά κριτήρια θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός των εκπαιδευτικών, που θα περιλαμβάνει 10.000 προσλήψεις στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και 1.500 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.