Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας Τζίμα Κωνσταντίνου

Με τη λήξη της θητείας μου ως Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας και με βαθιά συγκίνηση, αποχαιρετώντας σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να επικοινωνήσω μεdieythinsi όλους και να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη συνεργασία που είχαμε.

Ανέλαβα την ευθύνη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, τον Αύγουστο του 2013, σε μια δύσκολη, ίσως τη δυσκολότερη περίοδο των τελευταίων δεκαετιών για τη χώρα μας. Εργάσθηκα, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και σκληρό περιβάλλον, προσπάθησα να ανταποκριθώ στο έργο μου όσο μπορούσα καλύτερα, θέτοντας την ιδιότητά μου στη διάθεση όλων.

Ο βαθμός επίτευξης των στόχων και ο τρόπος λειτουργίας της Διεύθυνσής μας, σήμερα, τη στιγμή του απολογισμού τίθενται ούτως ή άλλως στην κρίση της εκπαιδευτικής κοινότητας και της ευρύτερης κοινωνίας.

Παίρνω μαζί μου, ως παρακαταθήκη, τις υπέροχες στιγμές ικανοποίησης και χαράς όλων όσων φεύγοντας από το γραφείο μου, αναζητούσαν και έβρισκαν λύση στο πρόβλημά τους. Αυτό το χαμόγελο θα με συνοδεύει για πάντα.

Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλες τις  ηγεσίες, καθώς επίσης και στις υπηρεσίες του Υπουργείου μας, ιδιαίτερα στους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης [πρώην & νυν], καθώς και στους συνεργάτες τους, που σε όλα τα διαστήματα της συνεργασίας μας, όπως διαφάνηκε, με περιέβαλαν με περισσή εκτίμηση, αγάπη και εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ θερμά, τους Διευθυντές Εκπαίδευσης συναδέλφους μου όλης της περιφέρειας Ιονίων Νήσων, τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας καθώς επίσης και τον τωρινό Διευθυντή και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα, τους Σχολικούς Συμβούλους, το ΚΕΔΔΥ Κέρκυρας, τους Διευθυντές Σχολείων, τις προϊσταμένες Νηπιαγωγείων, τα μέλη των Υπηρεσιακών Συμβουλίων [ΑΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΕΕΠ, ΠΥΣΠΕ, την εξαίρετη Ομάδα Φυσικής Αγωγής Κέρκυρας], τους προϊσταμένους/υπευθύνους όλων των υπηρεσιών και των υποστηρικτικών φορέων της Εκπαίδευσης, όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, τους συναδέλφους/συνεργάτες μου που εργάζονται στη διοίκηση της εκπαίδευσης, τους διοικητικούς υπαλλήλους, το σύλλογο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους συναδέλφους συνδικαλιστές.

Εύχομαι στο νέο Διευθυντή  κ. Άνθη Χρήστο,  καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Από τη νέα μου θέση, ως Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου,  η σκέψη μου παραμένει κοντά σας, σε μια  κοινή προσπάθεια για την αναβάθμιση της παιδείας του τόπου μας και της εκπαίδευσης, γενικότερα.
                                     

Με εκτίμηση  
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΤΖΙΜΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *