Αρχεία για 20 Μαΐου 2014

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Οδηγίες για τις ομάδες εργασίας ΑΕΕ »

Συνάδελφοι-σσες, Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, υπερασπιζόμαστε τις συλλογικές αποφάσεις του Συλλόγου μας και της Δ.Ο.Ε. κάτω από δύσκολες συνθήκες, στην κατεύθυνση μπλοκαρίσματος και ακύρωσης της αυτοαξιολόγησης άρα και των ομάδων εργασίας. Είναι πλέον κοινή παραδοχή ότι σκοπός του μηχανισμού αυτοαξιολόγησης-αξιολόγησης είναι η νομιμοποίηση και η εφαρμογή της πολιτικής της κατηγοριοποίησης σχολείων και εκπαιδευτικών, η προώθηση […]

Πίνακες μορίων μετάθεσης εκπαιδευτικών Δ/νσης Π.Ε. Κέρκυρας »

Τους πίνακες με τα μόρια μετάθεσης των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αιτήσεις μετάθεσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε διαπολιτισμικά και σε ΣΜΕΑΕ, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Π.Ε. Κέρκυρας. Από 19-05-2014 μέχρι και 23-05-2014 υπάρχει η δυνατότητα να υποβληθούν τυχόν ενστάσεις από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς.

Διαδικασία πιστοποίησης φορέων να χορηγούν Πιστοποιητικά γνώσης πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ »

Διαδικασία πιστοποίησης και εποπτείας Φορέων χορήγησης Πιστοποιητικών γνώσης πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ της ημεδαπής − Αναγνώριση φορέων και αντιστοίχιση τίτλων γνώσης πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ της αλλοδαπής. Δείτε εδώ την Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. (ΦΕΚ.1263/16-05-2014τ.Β΄)