Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Οδηγίες για τις ομάδες εργασίας ΑΕΕ

Συνάδελφοι-σσες, Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, υπερασπιζόμαστε τις συλλογικές αποφάσεις του Συλλόγου μας και της Δ.Ο.Ε. κάτω από δύσκολες συνθήκες, στην κατεύθυνση μπλοκαρίσματος καιsepe_logo ακύρωσης της αυτοαξιολόγησης άρα και των ομάδων εργασίας. Είναι πλέον κοινή παραδοχή ότι σκοπός του μηχανισμού αυτοαξιολόγησης-αξιολόγησης είναι η νομιμοποίηση και η εφαρμογή της πολιτικής της κατηγοριοποίησης σχολείων και εκπαιδευτικών, η προώθηση του σχολείου της αγοράς, της χειραγώγησης και του ανταγωνισμού των εκπαιδευτικών, της καθήλωσης – μείωσης μισθών και βαθμών και τελικά των απολύσεων. 

Σας υπενθυμίζουμε  Σχετικά με τη διαδικασία και την στάση του συλλόγου διδασκόντων στις ομάδες εργασίας για την απόρριψη της αυτοαξιολόγησης στην πράξη σας υπενθυμίζουμε πως ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

Ορίζονται συγκεκριμένες ημερομηνίες (το ελάχιστο δύο)  από τον διευθυντή του σχολείου για την επεξεργασία των στοιχείων της ΑΕΕ μέχρι 30/5. Σε αυτές τις συναντήσεις δεν συμμετέχουμε καθώς έχει κηρυχθεί διαρκής και κυλιόμενη στάση εργασίας από τη ΔΟΕ. 

Η τελικής έκθεση – εκτίμηση της εικόνας των σχολείων γίνεται μόνο με συνεδρίαση  και απόφαση του συλλόγου διδασκόντων. Επισημαίνουμε πως και σε αυτήν τη συνεδρίαση ισχύει η στάση εργασίας ώστε να μπλοκάρουμε την διαδικασία, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει σχετική απόφαση αν δεν υπάρξει απαρτία των μελών του συλλόγου διδασκόντων.

Σε κάθε περίπτωση, οι στάσεις εργασίας ισχύουν ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ της ΑΕΕ. Επιδιώκουμε την επέκτασή τους σε όλα τα σχολεία του Συλλόγου μας.

Οι  ομάδες δεν συνεδριάζουν εκτός εργασιακού ωραρίου.

Απέναντι στον αυταρχισμό και τα «εντέλεσθε» του υπουργείου, πρέπει να σταθούμε πιο αποφασισμένοι και πιο ενωμένοι από ποτέ.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

sepe_ypografi

 

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *