Αρχεία για 19 Ιουλίου 2013

Απαντήσεις σε ερωτήματα εκπαιδευτικών για τις διαθεσιμότητες, τις μετατάξεις, τις απολύσεις, το συνταξιοδοτικό δικαίωμα και τη σύνταξη »

Απαντήσεις σε ερωτήματα εκπαιδευτικών για τις διαθεσιμότητες, τις μετατάξεις, τις απολύσεις, το συνταξιοδοτικό δικαίωμα και τη σύνταξη, από τη Νομική Σύμβουλο της ΟΛΜΕ Μαρία-Μαγδαληνή Τσίπρα.

Δ. Μπράτης: Νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης Π.Ε. σε 14 περιοχές της χώρας »

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Στη σημερινή του συνεδρίαση, 19-07-2013, το Συμβούλιο Επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης τοποθέτησε στις κενές θέσεις Διευθυντών Π.Ε., από το σχετικό πίνακα επιλογής, τους παρακάτω συναδέλφους:

Παράταση προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων απόσπασης σε φορείς και υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ καθώς και σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ »

Η υποβολή αιτήσεων απόσπασης σε φορείς και υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ παρατείνεται έως και την Τρίτη 23-07-2013.

ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας: Μεταθέσεις και οριστικές τοποθετήσεις. Νέα δήλωση τοποθέτησης για την κάλυψη λειτουργικών κενών για όσους παρέμειναν στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. »

Το ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας στη συνεδρίαση του που έγινε στις 17-07-2013 προέβη στις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών που ήρθαν με μετάθεση από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. καθώς και αυτών που ζήτησαν μετάθεση εντός της Διεύθυνσης μας και όσων παρέμεναν στη διάθεση.